Hogwarts Legacy – najprodavanija igra, a još je u preorder fazi!

Hogwarts Legacy – najprodavanija igra, a još je u preorder fazi!
21. januar 2023. 121 pregleda

Hogwarts Legacy – najprodavanija igra, a još je u preorder fazi!

Igra koju svi čekamo ove godine je svakako Hogwarts Legacy, a prema poslednjim brojkama, nalazi se na prvom mestu najprodavanijih igara na Steam platformi i PlayStation 5 konzoli. Konačno dobijamo veliku Hari Poter igru otvorenog sveta, koju smo čekali više od dvadeset godina!

Hogwarts Legacy

Iako je popularna igra i dalje u preorder fazi, brojke samo rastu! Prema zvaničnim brojkama, na Steam platformi samo CS:GO ima bolje brojke od Hogwarts Legacy-ja i to verovatno zato što je igra besplatna i postoji već 10 godina.

Prva igra koja se nalazi na Steam listi najprodavanijih igara, odmah ispod Hogwarts Legacy, je Modern Warfare 2. Amazon je izlistao kao najbolje prodavaniju igru na PS5 konzoli do sada, ispred Dead Space remake-a i Sonic Frontiers, odnosno broj 2 na Xbox Series konzolama, tik iza Modern Warfare 2 igre. Jedini izuzetak gde najnovija Hari Poter igra ne zauzima prvo mesto je na Nintendo Switch platformu, gde se nalazi na 33. mestu. Verovatno se nalazi na tom mestu, jer je izlazak za Nintendo Switch konzole pomeren na 25.jul.

Modern Warfare 2

Za razliku od drugih velikih naslova koje očekujemo ove godine, kao što su: Spider-Man 2, Final Fantasy XVI i The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Hogwarts Legacy će biti dostupan na svim platformama! Pored toga, čekaju nas i Diablo 4, kao i Suicide Squad: Kill the Justice League, ali mislimo da bi Hogwarts Legacy mogao da ih pobedi sve, kada su u pitanju brojke.

Nabavite svoj primerak na vreme!

Kupi odmah

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.