Tekken 8 – 2 miliona za mesec dana!

Tekken 8 – 2 miliona za mesec dana!
27. februar 2024. 15 pregleda

Tekken 8 – 2 miliona za mesec dana!

Tekken 8 je tek nedavno stigao na tržište i već obara rekorde u prodaji! U jednom novom tvitu, zvanični nalog Tekken-a otkrio je da je Tekken 8 prodao čak 2 miliona kopija širom sveta od svog izlaska. To je impresivan uspeh za igru koja je lansirana pre mesec dana, 26. januara. Ovaj naslov je dobio pohvale i od kritičara i od obožavalaca, sa ocenom preko 8 na Metacritic-u.

Tekken 8 – 2 miliona za mesec dana!

Nova era borilačkih igara

Tekken 8 je unapredio svoju formulu i donosi nove načine za uživanje u klasičnom borilačkom žanru. Novi Arcade Quest mod kombinuje nostalgiju sa praktičnošću, pružajući igračima uzbudljivo iskustvo istraživanja raznovrsnih izazova. Pored toga, najavljene su i dalje podrške i nadogradnje, uključujući esport događaje, muziku i licenciranje sadržaja. Jedna od najuzbudljivijih najava je dolazak Tekken Shop-a u igri, gde će igrači moći da pronađu raznovrsne kozmetičke predmete i licencirane proizvode iz različitih saradnji. Ovo otvara širok spektar mogućnosti za personalizaciju likova i stvaranje jedinstvenih izgleda.

Tekken 8 – 2 miliona za mesec dana!

Put ka velikom finalu

Najava Tekken World Tour-a 2024 izaziva uzbuđenje među fanovima. Ovaj globalni turnir počinje 13. aprila i pruža igračima šansu da se takmiče širom sveta i osvoje bodove kako bi se plasirali na veliko finale. Očekuju se uzbudljivi mečevi i napeti trenuci dok se igrači bore za titulu šampiona. Ovo su samo neki od razloga zašto Tekken 8 nastavlja da privlači pažnju igrača i ostvaruje impresivne rezultate u prodaji. Sa obećanim podrškama i nadogradnjama u budućnosti, očekuje se da će ovaj naslov nastaviti da oduševljava i ispunjava očekivanja igrača širom sveta. 

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.