Star Wars Outlaws - Avantura koju čekamo!

Star Wars Outlaws - Avantura koju čekamo!
23. april 2024. 10 pregleda

Star Wars Outlaws - Avantura koju čekamo!

Ako si ljubitelj Star Wars univerzuma, sigurno jedva čekaš da zaigraš novu igru koja će te odvesti na uzbudljivo putovanje kroz galaksiju. Star Wars Outlaws je upravo takva igra - puna akcije, avanture i prepoznatljivih likova iz daleke, daleke galaksije!

Star Wars Outlaws - Avantura koju čekamo!

Datum izlaska za Star Wars Outlaws je otkriven, a zajedno s njim i prvi story trailer! Pripremi se da 30. avgusta ove godine uživaš u čarima Star Wars sveta. Trailer je prepun neverovatnih scena iz Star Wars sveta, uključujući Jabbu, Hana u Karbonitu i još mnogo toga. Igrači će se naći u ulozi scoundrel-a po imenu Kej Ves, usred zlatnog doba za Podzemlje, između događaja Imperija uzvraća udarac i Povratka Džedaja. Star Wars Outlaws će te odvesti na putovanje kroz nekoliko poznatih planeta, uključujući Tatooine, Kijimi, Akivu, Tosharu i Kantoniku. Svaka od ovih planeta će biti detaljno izrađena, omogućavajući ti da istražiš njihove tajne i uživaš u prepoznatljivoj Star Wars atmosferi. U igri ćeš imati priliku da vidiš i mnoge ikonične likove iz Star Wars sveta, uključujući Jabbu the Huta, Han Solo-a, Sarlakom, Death Troopere i još mnoge druge. Tvoja posada će biti raznovrsna, uključujući ND-5 bojni droid, Rodianu i preslatku axolotl-like Nix.

Star Wars Outlaws - Avantura koju čekamo!

Star Wars Outlaws donosi prvi pravi open world doživljaj u Star Wars igrama. Osim istraživanja planeta peške, moći ćeš da voziš i brza vozila kroz različite terene i da se boriš sa protivnicima u epskim bitkama. Iako nema Jedi-a i svetlosnih mačeva, Star Wars Outlaws se fokusira na prevarante i podzemlje, obećavajući uzbudljivu priču i dinamične akcione scene. Ubisoft je obezbedio razne opcije za igrače, uključujući mogućnost pretplate na Ubisoft+, kao i Gold i Ultimate Edition igre koje omogućavaju raniji pristup i dodatni sadržaj poput Season Pass-a, ekskluzivnih misija i kozmetičkih paketa. Star Wars Outlaws izgleda kao igra koja će oduševiti sve ljubitelje Star Wars franšize. Sa svojom bogatom atmosferom, raznovrsnim likovima i uzbudljivom pričom, ova igra obećava nezaboravno iskustvo u dalekoj galaksiji. 

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.