Nintendo Switch 2 - Velika očekivanja i izazovi!

Nintendo Switch 2 - Velika očekivanja i izazovi!
13. septembar 2023. 139 pregleda

Nintendo Switch 2 - Velika očekivanja i izazovi!

Nintendo Switch 2 konzola se već dugo iščekuje, a izgleda da će doneti neka značajna poboljšanja, iako će biti i nekih promena koje će nas iznenaditi.

Prva velika vest je da će Nintendo Switch 2 imati impresivnu količinu interne flash memorije. Prema najnovijim informacijama, možda ćemo dobiti čak 512GB skladišnog prostora. To je znatno više u poređenju sa trenutnim modelom koji dolazi sa samo 32GB (ili 64GB kod OLED verzije). To znači više prostora za igre, aplikacije i sve što ti je potrebno za neometano igranje.

Nintendo Switch 2

Međutim, postoji i jedna iznenađujuća promena koja će možda razočarati neke igrače. Ekran Nintendo Switch 2 će biti LCD, umesto OLED-a koji se koristi u trenutnoj OLED verziji. Ipak, ova promena dolazi uz povećanje dijagonale ekrana na 8 inča, u poređenju sa 6,2 inča kod originalnog Switcha i 7 inča kod OLED modela. Iako je OLED tehnologija poznata po svojim bogatim bojama i dubokim crnim nijansama, kvalitet LCD ekrana može varirati. Nadamo se da će Nintendo koristiti visokokvalitetne LCD panele kako bi obezbedio dobar vizuelni doživljaj.

Nintendo Switch 2

Što se tiče datuma izlaska, čini se da će proizvodnja Nintendo Switch 2 početi tokom prvog kvartala 2024. godine, što bi moglo značiti da će konzola biti spremna za lansiranje u drugom delu iste godine. Naravno, sve ovo su informacije koje treba uzeti sa rezervom dok Nintendo zvanično ne potvrdi detalje. U svakom slučaju, ovo su uzbudljive vesti za sve nas koji čeznemo za novim Nintendo iskustvom. Nintendo Switch 2 obećava da će doneti više prostora za igre i veći ekran, iako će se vratiti na LCD tehnologiju. Ostaje nam samo da sačekamo zvanično saopštenje i da se pripremimo za novu avanturu u svetu Nintenda!

Prati naš blog za sve dodatne informacije o Nintendo Switch 2 konzoli i budi spremni za novu eru gejminga!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.