Konami se vraća – Da li nam stiže i Metal Gear Solid Collection Vol. 2?

Konami se vraća – Da li nam stiže i Metal Gear Solid Collection Vol. 2?
28. jun 2023. 107 pregleda

Konami se vraća – Da li nam stiže i Metal Gear Solid Collection Vol. 2?

Prema informacijama koje kruže po internetu, Metal Gear Solid Collection Vol. 2 će se sastojati od Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Metal Gear Solid: Peace Walker i Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Ova serija igara je bila niz godina neaktivna, ali izgleda da se Konami vraća!

Prošlog meseca smo imali prilike da vidimo dve velike Konami najave na PlayStation Showcase događaju. Tada je potvrđeno da će originalna trilogija Metal Gear Solid dobiti naziv Metal Gear Solid Collection Vol. 1, ali smo saznali da se radi i na remasterovanom Metal Gear Solid 3 naslovu. Pošto su naglasili da je u izradi Vol. 1, to implicira da će sigurno postojati i druga kolekcija. Metal Gear Solid Collection Vol. 1 očekujemo 24. oktobra, a nadamo se da će nakon toga uslediti još informacija o drugoj kolekciji.

Potencijalna lista igara Metal Gear Solid Collection Vol. 2:

  • Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
  • Metal Gear Solid: Peace Walker
  • Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Ako su naravno ove informacije tačne, to će biti ogroman korak za Metal Gear Solid franšizu. S obzirom da je Metal Gear Solid 4 bio dostupan samo na PS3 konzolama, nadamo se da ćemo imati prilike da zaigramo ovaj naslov i na konzolama novije generacije. Za sada znamo samo kada izlazi prva kolekcija, a nadamo se da će i druga nedugo nakon nje videti svetlost dana!

Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.