Najavljen novi Metal Gear Solid Delta: Snake Eater!

Najavljen novi Metal Gear Solid Delta: Snake Eater!
30. maj 2023. 175 pregleda

Najavljen novi Metal Gear Solid Delta: Snake Eater!

Metal Gear Solid 3 dobija napokon svoj remake, ali ovaj put će dobiti naziv Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Konami je na poslednjem PlayStation Showcase događaju, koji se održao pre par dana, najavio izlazak ove sjajne igre, a mi je čekamo na PlayStation 5, PC i Xbox Series X/S platformama. Trejler koji je Konami prikazao je ujedno i tizer, gde možemo da vidimo dugi put kroz džunglu u kojoj se nalaze različita stvorenja, a taj put se završava na pravom alfa predatoru u ovoj oblasti tj zmiji.

U saopštenju za štampu, Konami naziva ovaj remake „vernim remake-om“ Metal Gear Solid 3 igre, koja je prvobitno bila i objavljena davne 2004. godine i to na PlayStation 2 konzoli. U samu igru je uključen originalni glas igre, iako nama nije jasno da li to znači da će se ponovo snimati dijalog ili će jednostavno iskoristiti audio datoteke koje već postoje. Izgleda da ćemo morati ipak malo da se strpimo.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Pored toga, Konami je takođe najavio i retro kolekciju ove igre pod nazivom Metal Geal Solid: Master Collection Vol. 1. U ovoj kolekciji će se naći sledeći naslovi: Metal Gear Solid - Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (verzija HD kolekcije) i Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Prema njihovim rečima, ovu kolekciju možemo da očekujemo već ove jeseni. S obzirom da su označili ovu kolekciju sa Vol. 1, velika je verovatnoća da će biti još naslova koje ćemo moći da zaigramo.

„Zahvaljujemo vam se i iskreno cenimo vašu kontinuiranu podršku. Trenutno, razvojni tim radi zajedno na stvaranju okruženja u kojem fanovi mogu iskusiti i uživati u Metal Gear igrama na najnovijim platformama. Prepravljamo Metal Gear Solid 3: Snake Eater, jednu od najomiljenijih naslova Metal Gear-a, otkrivajući priču o poreklu Snakea, kao Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Naporno radimo na Metal Gear Solid Delta: Snake Eater naslovu, kako bi bio verna rekreacija originalne priče i dizajna igre, dok razvijamo igru sa zadivljujućim vizuelnim prikazima i besprekornim korisničkim iskustvom. Istovremeno ćemo isporučiti kolekciju Metal Gear Solid: Master Collection, najkompletniju kompilaciju koja slavi 35. godišnjicu ovog naslova. Nadamo se da ćete uživati u METAL GEAR igrama na najnovijim platformama.“ - Konami

Nadamo se da ćemo uskoro imati tačne datume za najnoviji remake i kolekciju koje očekujemo, a na tebi je da pratiš naš blog za sve bitne informacije!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.