Naruto Storm serijal - Povezivanje nostalgije i savremene ninja borbe!

Naruto Storm serijal - Povezivanje nostalgije i savremene ninja borbe!
7. decembar 2023. 49 pregleda

Naruto Storm serijal - Povezivanje nostalgije i savremene ninja borbe!

Kada je CyberConnect2 2008. godine predstavio prvi deo Storm serijala, malo ko je mogao da zamisli koliki će uticaj imati na gaming zajednicu i obožavaoce Naruto univerzuma. Sada, godinama kasnije, sa izdanjem Connections, osećamo potrebu da analiziramo put kojim je serijal prošao i kako najnovije izdanje pokušava da oživi tu magiju.

Naruto Storm serijal - Povezivanje nostalgije i savremene ninja borbe!

Evolucija ninja borbi - Pogled kroz vreme

Storm serijal nije samo kolekcija video igara već i hronika evolucije gejminga kroz poslednje decenije. Prvi deo je bio poput udarca svežeg vazduha u svetu ninja igara. Grafika i mehanika borbi su bili revolucionarni, prenoseći esencu Naruto animea na konzole. Zatim su došli nastavci - trojka i četvorka, svaki donoseći svoje inovacije i unapređenja. Trojka je eksperimentisala sa boss borbama, dok je četvorka proširila svet i mehaniku, zatvarajući priču na spektakularan način. Legacy izdanje iz 2017. godine je bilo poslednje od CyberConnect2, koje je okupilo sve delove u jednu kolekciju.

Nostalgija i očekivanja - Connections dolazi na scenu

Šest godina nakon Legacy izdanja, stiže Connections sa ambicijom da objedini sve delove Storm serijala i pruži obožavaocima potpuno novo iskustvo. Očekivanja su bila visoka, a nostalgija je ključna reč. Međutim, da li je Connections uspeo da ispuni ta očekivanja?

Šta Connections nudi?

Connections je svojevrsna poslastica za fanove serijala. Sa preko 130 likova i poboljšanih onlajn mečeva, igra pruža najveći broj mogućnosti za lokalne i globalne borbe. Special Story opcija dodaje novu dimenziju, prateći avanture Boruta, sina Narutoa. Ono što izdvaja Connections od prethodnih izdanja je i mogućnost dodavanja novih likova putem DLC ažuriranja, čime se stalno proširuje lista igrivih likova. Ovo je pozitivan potez koji održava svežinu igre.

Naruto Storm serijal - Povezivanje nostalgije i savremene ninja borbe!

Connections vs. Legacy - Koji izabrati?

Pitanje koje muči mnoge obožavaoce je da li je Connections bolji izbor od Legacy izdanja. Ako je tvoj fokus na borbenom iskustvu, onda je Connections odličan izbor. Sa ogromnim brojem likova i dodatnim DLC-ovima, pruža najviše raznolikosti. Sa druge strane, ako si ljubitelj priče, emocija, i želiš iskustvo koje te uvlači u svet ninja, Legacy izdanje je nezamenjivo. Legacy nudi potpuniju i emotivniju povezanost sa Naruto univerzumom.

Slava i budućnost Storm serijala

Connections je svojevrstan pokušaj oživljavanja magije Storm serijala. Iako ima svojih nedostataka, nudi novo iskustvo koje će privući kako stare tako i nove igrače. Dok se nosimo sa nostalgijom, Connections nas podseća da je Storm serijal ostavio neizbrisiv pečat na gaming svetu.

Poruči svoj primerak već danas!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.