Prijavi se za Skull and Bones betu!

Prijavi se za Skull and Bones betu!
28. jun 2023. 99 pregleda

Prijavi se za Skull and Bones betu!

Ubisoft nas je ubedio da ćemo i dalje imati prilike da zaigramo ovaj naslov i zato su najavili zatvorenu beta verziju za sve one igrače koji žele da testiraju ovaj naslov. Imaćeš priliku da isprobaš dugoočekivanu akciono-avanturističku igru između 25. i 28. avgusta. Za ovu beta verziju se možeš prijaviti preko Ubisoft websajta. Prema poslednjim informacijama, beta verzija će biti dostupna na PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC platformama.

Ako nisi znao od kada se čeka ovaj naslov, samo ćemo ti reći da se prvi put spominje 2017. godine. Proces razvoja igre Skull and Bones je izgleda turbulentniji od bilo kojeg olujnog mora. Ubisoft je više puta odlagao ovaj naslov, ali poslednja informacija koju smo dobili je da možemo da očekujemo igru do kraja marta 2024. godine.

Skull and Bones

Na tebi je da preuzmeš kontrolu nad gusarskim brodom. Moći ćeš da se udružiš sa prijateljima, kako biste plovili otvorenim morem (cela igra će moći da se igra u co-op-u) i očekuju te borbe sa drugim igračima, dok pokušavaš da postaneš legendarni gusar. Moraćeš da održiš svoju posadu srećnom, makar dok se ne dočepaš većih brodova. Iskreno se nadamo da je ovo sve bilo vredno čekanja.

Poruči svoj primerak na vreme!

Kupi

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.