GTA 5 - Neispričane priče i propušteni DLC-jevi!

GTA 5 - Neispričane priče i propušteni DLC-jevi!
8. januar 2024. 41 pregleda

GTA 5 - Neispričane priče i propušteni DLC-jevi!

Dugogodišnji obožavaoci Grand Theft Auto serijala doživljavaju pravu poslasticu u vidu procurilih informacija koje otkrivaju ne samo izvorni kod GTA 5 već i propuštene DLC planove koje je Rockstar Games nameravao implementirati. Ovo iznenađujuće otkriće pruža uvid u neispričane priče i moguće alternative koje su ostale neproširene u popularnoj igri.

GTA 5 - Neispričane priče i propušteni DLC-jevi!

Zašto bez DLC-jeva za GTA 5?

U 2017. godini, Rockstar Games je obznanio da GTA 5 neće dobiti dodatni sadržaj, što je izazvalo čuđenje među fanovima. Razlozi su bili višestruki - uspeh GTA Online moda kao glavnog generatora prihoda, kompletnost priče u osnovnoj igri i intenzivan rad na verzijama za sledeću generaciju.

Propušteni DLC paketi - Pogled unazad u alternativne stvarnosti

Pretraga procurile građe iz GTA 5 otkriva čak osam DLC paketa koji nikada nisu ugledali svetlost dana. Među njima su 'SP Assassination Pack', 'Relationship Pack', 'Enterprise Pack', i drugi. Svaki od njih nosi obećanje alternativnih priča i dubljeg uranjanja u svet Los Santosa.

Liberty City Revisited - Prologue DLC

Jedan od najintrigantnijih planiranih DLC-ova je Prologue DLC, koji je sugerisao povratak u Liberty City. Ovaj paket mogao je otkriti događaje koji su prethodili osnovnoj priči, otvarajući vrata za istraživanje nepoznatog teritorija pre GTA 5 događaja.

GTA 5 - Neispričane priče i propušteni DLC-jevi!

Agent Trevor - Nova dimenzija kriminala

Naslućivanje Agent Trevor DLC-ja nagoveštava radikalne promene u liku Trevora, dajući mu ulogu agenta i šireći horizonte u već ogromnom svetu igre. Ovo bi donelo nove dimenzije kriminala i intrigantne misije koje bi mogle promeniti tok priče.

SP Manhunt Pack - Povezivanje sa Rockstar klasikom

Posebna zagonetka dolazi sa SP Manhunt Pack-om, što bi moglo ukazivati na crossover sa krvavom igrom Rockstara iz 2003. godine. Ova mogućnost otvara vrata za jedinstvene avanture i povezivanje sa klasikom iz prošlosti.

Prati naš blog za više informacija!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.