Rockstar prikazao grafička podešavanja za GTA 5 na PS5 / XBSX konzolama

Rockstar prikazao grafička podešavanja za GTA 5 na PS5 / XBSX konzolama
7. mart 2022. 204 pregleda

Rockstar prikazao grafička podešavanja za GTA 5 na PS5 / XBSX konzolama

GTA V Remastered stiže na SONY PS5 i Xbox SX Konzole

GTA 5 Remastered je najavljen za 15.03. a kompanija Rockstar i dalje jako malo informacija daje o igrici. Nemamo prikaz kako će igra izgledati i kave će biti preformanse, ali je Rockstar objavio 3 nivoa grafičkog prikaza:

  • Fidelity Mode - Najveća kvaliteta sa uključenim raytracing-om u nativnoj 4K rezoluciji, doduše pri prikazu od 30 FPS (frejmova po sekundi)
  • Performance Mode - Isključen je raytracing, rezolucija se putem upscale tehnologije prikazuje u 4K (od 1080p) ali imamo najbolji prikaz u 60 FPS (frejmova po sekundi)
  • Performance RT - Kombinacija 2 prethodna nivoa, raytracing je uključen sa prikazom u 4K rezoluciji (upscale) sa prikazom u 60 FPS (frejmova po sekundi)

Što se tiče grafičkih poboljšanja u odnosu na originalnu verziju GTA 5, rečeno je da nas očekuje veći kvalitet tekstura, veća raznovrsnost prometa i pešaka, lepši i realističniji prikaz motion blur efekta, veći detalji pri prikazu eksplozija, bolje sene i osvetljenje, bujnija vegetacija itd.

Kada je u pitanju Playstation 5 konzola postojaće puna integracija i podrška za DualSense, to jeste haptičku vibraciju i adaptivne trigger-e. Kroz vibracije kontolera imaćete mogućnost da osetite različite vremenske uslove, teksturu puta po kome vozite, smer iz kog dolazi eksplozija, sa koje strane Vas napadaju i još mnogo toga.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.