GTA VI trailer je stigao!

GTA VI trailer je stigao!
5. decembar 2023. 1390 pregleda

GTA VI trailer je stigao!

Rockstar Games je iznenadio sve nas puštanjem trailera za Grand Theft Auto 6 (GTA 6) pre nego što je to bilo planirano. Trailer ne samo da potvrđuje da će igra stići 2025. godine, već i da zasad nosi jednostavan naziv Grand Theft Auto VI. Iako tačan datum izlaska još nije otkriven, ovi rani uvidi su dovoljni da podstaknu razgovore o igri koja se dugo iščekuje, budući da je prošlo 10 godina od kada je GTA V igra osvojila gejmerski svet.

GTA VI trailer je stigao!

Povratak u Vice City sa prvom ženskom protagonistkinjom

Novi GTA trailer budi uzbuđenje iz više razloga. Povratak u Vice City je dočekan sa oduševljenjem, ali i sa jednim svežim preokretom. Upoznaj Luciju, prvu žensku protagonistkinju u svetu GTA. Već na prvi pogled, privlači pažnju u zatvorskom kombinezonu, budeći znatiželju o njenom poreklu. Međutim, nije usamljena u svojim avanturama, tu je momak koji se čini kao njen ljubavnik i saučesnik u zločinu. Trailer nagoveštava njihovu hemiju i naznaku uzburkanog puta zajedno, dok Lucijine reči, "Jedini način da prođemo kroz ovo je da ostanemo zajedno i budemo tim," sugerišu na partnerstvo koje će podsećati na Bonnie i Clyde. Energiju trailer-a savršeno prati pesma Love Is a Long Road od Toma Pettyja, postavljajući ton za igru brzih potera i uzbudljivih pljački. U jednom neobičnom preokretu koji samo GTA može izvesti, aligatori iskaču na najneočekivanijim mestima, dodajući humor igri smeštenoj u Florida okruženje.

GTA VI trailer je stigao!

Datum izlaska GTA 6

Grand Theft Auto VI trebalo bi da se pojavi 2025. godine. Tačan datum još nije naveden, ali ovaj prozor izlaska potvrđen je u prvom zvaničnom trailer-u od strane Rockstar Games-a. Ovo će biti prva nova igra u serijalu od izlaska Grand Theft Auto V, koji je objavljen 2013. godine. Kako 2025. godina prilazi, očekuje se da će biti otkriveni konkretniji detalji o datumu izlaska.

Prati naš blog za više informacija o neverovatnom Grand Theft Auto VI (GTA VI) naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.