Far Cry 7 - Revolucionarni preokret u serijalu!

Far Cry 7 - Revolucionarni preokret u serijalu!
28. septembar 2023. 717 pregleda

Far Cry 7 - Revolucionarni preokret u serijalu!

Da li si ikada osećao da su Ubisoft-ove igre otvorenog sveta postale pomalo monotonije tokom godina? Svaka nova Far Cry igra činila se sličnom prethodnoj, zar ne? Ali sa najavom Far Cry 7, čini se da Ubisoft konačno želi da preokrene ovu formulu, donoseći nam nešto potpuno novo i uzbudljivo.

Far Cry 7

Insider Gaming je stupio u kontakt sa svojim pouzdanim izvorima, koji su otkrili da će Far Cry 7 doneti nelinearnu priču koja će te potpuno uvući u igru. Ovog puta, tvoj zadatak će biti spašavanje članova svoje porodice, koje je kidnapovala tajanstvena i opasna grupa poznata kao Sons of Truth. Ali evo šta čini igru zaista posebnom - bićeš pod vremenskim ograničenjem, tačnije, imaš samo 72 sata u igri da spasiš svoju porodicu pre nego što bude prekasno.

Far Cry 7

Iako se trenutno 72 sata u igri meri kao 24 sata u stvarnom svetu, imaj na umu da je igra još uvek u razvoju i da bi se ova vremenska dinamika mogla prilagoditi do trenutka kada igra bude zvanično lansirana, što se očekuje u drugoj polovini 2025. godine. Ovde dolazi i tvoja sloboda izbora - imaš mogućnost da spašavaš članove svoje porodice u bilo kom redosledu, ali budi oprezan jer je moguće i neuspeti u svom zadatku, što može dovesti do gubitka članova porodice. Ako do toga dođe, to će uticati na tok priče i mogli bismo očekivati različite završetke. Ali to nije sve, budući da igra neće jednostavno otkriti lokacije tvojih porodičnih članova na mapi. Ubisoft je uveo intrigantnu mehaniku ispitivanja, koja će ti omogućiti da dobiješ potrebne informacije od neprijatelja. Zvaćeš ih, ali neće svi biti spremni da ti daju tačne informacije - neki će možda lagati, drugi će ostati nemi ili čak pokušati da pobegnu. Sama koncepcija Far Cry 7 zvuči osvežavajuće i obećavaćemo. Ako Ubisoft uspe da implementira različite završetke u igri, to će dodatno poboljšati iskustvo, čineći je pogodnom za multiplayer-ove, jer će biti onih koji će želeti da istraže svaki mogući ishod.

Uzbudljive promene dolaze u svetu Far Cry serijala i jedva čekamo da vidimo kako će se ova avantura razvijati. Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.