Stiže nam novi PS5 kontroler – DualSense Edge!

DualSense Edge
18. januar 2023. 514 pregleda

Stiže nam novi PS5 kontroler – DualSense Edge!

Skoro dve godine uživamo u PlayStation 5 konzoli, a sada nam stiže još jedan sjajan dodatak za nju. Krajem januara očekujemo novi kontroler DualSense Edge!

Novi PlayStation 5 kontroler vas poziva da kreirate svoje jedinstveno iskustvo igranja kako biste mogli da igrate na svoj način. Usavršite svoj tok igre! Pronađite svoju granicu uz prilagodljive i promenljive profile koji mogu da pomognu u opremanju svega od turnira profesionalnog nivoa do legendarnih avantura za jednog igrača.

DualSense Edge

Kontroler možete podešavati prema vama i vašim potrebama, čineći ga time jedinstvenim.

Glavne funkcije kontrolera:

  1. Promenljivi poklopci za palice - Tri tipa promenljivih kapica za štapove će vam pomoći da ne zastajete u svojim putevima do cilja. Prilagodite kontroler vašem stilu igranja!
  2. Korisnički interfejs na kontroleru – Brzo menjajte profile na kontroleru, pojačavajte jačinu zvuka ili ga smanjite.
  3. Promenljivi moduli palice – Produžite vaše vreme igranja sa zamenjivim modulima palica.
  4. Podesive dužine okidača – Podesite ručno udaljenost vašeg levog i desnog okidača i prilagodite kontroler u potpunosti.
  5. USB pleteni kabl sa kućištem konektora koji se može zaključati – Zaključajte vaš kontroler prilikom punjenja i izbacite brigu o tome da će kabl da ispadne tokom najstresnijih momenata.
  6. Zadnja dugmad sa opcijom mapiranja - Dva promenljiva seta dugmadi, podesiva za mnoge druge unose za dugmad, stavlja vam osnovne kontrole na dohvat ruke.

DualSense Edge

Personalizovani profili za kontrolu su fenomenalni! Očekuje nas meni za brzi pristup za postavku profila. Potrebno je samo da pritisnemo dugme Fn i Opcije dok smo u igri kako bismo otvorili ovu opciju i u svega par koraka možemo da namestimo sve po našoj želji. Pored toga, imaćemo mogućnost da prilagodimo raspored kontrola za naše omiljene igre, tako da komande koje nam trebaju budu baš tamo gde mi želimo. Potrebno je samo da sačuvamo konfiguraciju dugmadi na naš profil igranja i da uživamo u daljoj priči, jer možemo da zaboravimo na napuštanje igara!

DualSense Edge

DualSense Edge će nam dati mogućnost da konfigurišemo osetljivost štapa, mrtve zone i aktiviramo mrtve zone za fino podešavanje ulaza, pa čak i da podesimo intenzitet vibracija za potpuno prilagođavanje tokom igranja.

Bežični kontroler koji nas je već sada oduševio! Prepoznatljiva udobnost, unutrašnji gripovi koji će sprečavati klizanje tokom igre, su savršeni opisi kontrolera za duge sesije igranja. Pored toga, kontroler će biti i kompatibilan sa DualSense bazom za punjenje.

Punjač za kontroler

Kontroler očekujemo krajem januara ove godine, a na vama je samo da pratite našu PlayStation ponudu dodatne opreme i da se pripremite za neverovatno gejming iskustvo!

 

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.