Rocket Racing - Nova era arkadnog trkanja!

Rocket Racing - Nova era arkadnog trkanja!
16. decembar 2023. 50 pregleda

Rocket Racing - Nova era arkadnog trkanja!

Psyonix nam donosi novo uzbuđenje u svetu video-igara - Rocket Racing, arkadni trkački spektakl sa raketno pokretanim automobilima. Ova adrenalinska vožnja je sada dostupna unutar Fortnite ekosistema, pružajući ti mogućnost da istražiš nove dimenzije trkanja.

Rocket Racing - Nova era arkadnog trkanja!

Raketna sila na stazi

Šta bi se desilo kada biste spojili trke automobila sa raketnim motorima izvan uobičajenih arena? Rocket Racing ima odgovor na to pitanje, i to je opasno - na najbolji način! Automobili sada lete, vrte se u vazduhu i voze po zidovima, pružajući ti neviđeno iskustvo na trkalištu. Zaboravi na granice, jer ovo je trkanje bez ograničenja.

Cross-Game iskustvo

Ono što Rocket Racing čini još uzbudljivijim je mogućnost da koristiš svoje omiljene automobile iz Rocket League naslova. Ako već poseduješ Octane, Cyclone, Jäger 619 ili Lamborghini Huracán STO u svojoj Rocket League garaži, ne brini - oni će biti dostupni u tvojoj Fortnite Locker kolekciji. Ova mogućnost cross-game vlasništva otvara nove horizonte, omogućavajući ti da prilagodiš svoje iskustvo vožnje prema sopstvenom ukusu.

Rocket Racing - Nova era arkadnog trkanja!

Diesel bundle

Želiš li proširiti svoju kolekciju već danas? U toku lansirnog perioda Rocket Racing-a, Diesel Bundle je dostupan kako u Fortnite, tako i u Rocket League prodavnicama. Ovaj bundle donosi novo Diesel Car Body, koji će dodatno unaprediti tvoje trkačke performanse.

Budi spreman za novu avanturu

Rocket Racing ti omogućava da preuzmeš kontrolu nad Octane-om, Cyclone-om, Jäger 619-om i Lamborghini Huracán STO-om, odvodeći ih na potpuno novu avanturu. A to je tek početak! Psyonix obećava da će dodavati još automobila u budućnosti, što znači da te čeka još uzbuđenja i novih vozila.

Zaboravi na dosadna trkanja i uđi u svet Rocket Racing-a, gde raketni pogoni i brze staze stvaraju spektakularno iskustvo. Ovaj besplatni arkadni naslov definitivno donosi svežinu u svet video-igara, omogućavajući ti da voziš bez ograničenja. Pregledaj svoju Fortnite Locker kolekciju i pripremi se za nezaboravnu vožnju sa Rocket Racing-om!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.