Pripremi se – uskoro nam stiže Nvidia GeForce RTX 4070!

Uskoro nam stiže Nvidia GeForce RTX 4070!
20. mart 2023. 184 pregleda

Pripremi se – uskoro nam stiže Nvidia GeForce RTX 4070!

Mnogi očekuju da će datum izlaska Nvidia GeForce RTX 4070 pasti sledećeg meseca, a nove glasine dodatno učvršćuju ovo predviđanje, ali dolaze sa konkretnijim datumom. Dakle, oni od vas koji se nadaju da ćete nadograditi svoj GPU u bliskoj budućnosti, označiti svoje kalendare i pripremiti svoje novčanike, jer bi sledeći Nvidia-in pokretač piksela mogao da dođe preko brda vrlo brzo.

Nvidia GeForce RTX 4070

Trenutno, Nvidia GeForce RTX 4070 Ti je najbolja grafička kartica koju možete kupiti ako želite da nadogradite svoj sistem. Međutim, samo je pitanje vremena kada će jeftiniji GPU koji podržava DLSS 3 smeniti šampiona „vrednosti“. Prema pouzdanom izvoru hongxing2020, RTX 4070 će se naći na policama prodavnica 13. aprila. Prethodni izveštaji da će kartica stići sledećeg meseca dodatno potkrepljuju ovu tvrdnju, a korisnik Twitter naloga je ranije podelio tačne datume lansiranja za seriju RTX 4000.

Još uvek nema reči o tome kada će biti datum objavljivanja Nvidia GeForce RTX 4060, niti kada se planira lansiranje konkurenta, AMD Radeon RX 7800 XT. U svakom slučaju, grafičke kartice trenutne generacije bi, nadamo se, ove godine trebalo da postanu daleko pristupačnije, što je nešto za šta smo sigurni da svi možemo da zaostanemo.

Pogledaj ponudu naših grafičkih kartica i izaberi pravu za svoj računar!

Kupi odmah

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.