Far Cry Maverick - Nova dimenzija multiplayer igranja!

Far Cry Maverick - Nova dimenzija multiplayer igranja!
27. novembar 2023. 24 pregleda

Far Cry Maverick - Nova dimenzija multiplayer igranja!

Ubisoft je otkrio još jedan adrenalinom punjen projekat unutar Far Cry univerzuma i to je potpuno novi multiplayer doživljaj pod nazivom Far Cry Maverick. Insider Gaming donosi ekskluzivne informacije o ovoj ekstrakciono orijentisanoj pucačini, koja se odvaja od glavnog naslova, Far Cry 7!

Far Cry Maverick - Nova dimenzija multiplayer igranja!

Nova Far Cry dimenzija

Dok Far Cry 7, poznat i kao Project Blackbird, donosi glavnu priču unutar serije, Maverick predstavlja samostalni multiplayer projekat sa potpuno različitim iskustvom. Igra se odvija u fikcionalnom aljaskom okruženju pod nazivom Alashnica, gde igrači istražuju zemlju haosa i nepoverenja.

Osmišljen Far Cry doživljaj

Far Cry Maverick zadržava klasičan Far Cry stil, sa fokusom na preživljavanje i istraživanje okoline. Igrači će morati da love životinje za kožu, prikupljaju hemikalije za izradu gedžeta, beru biljke za medicinske potrepštine i traže delove oružja za opremu i municiju.

Skrovište i timsko igranje

Bitka za opstanak u Maverick-u odvija se iz skrovišta, koje služi kao baza operacija i sigurno mesto za čuvanje opreme. Ova Far Cry igra ne nudi samo solo iskustvo, već omogućava i timsko igranje, gde igrači mogu deliti isto skrovište i plen.

Far Cry Maverick - Nova dimenzija multiplayer igranja!

Visok rizik, velika nagrada

Maverick je igra visokog rizika i velike nagrade, sa trajnom smrću (permadeath) koja znači da gubite sve, uključujući opremu, privilegije i nivoe ako umrete. Jedino što igrač zadržava su predmeti smešteni u skrovištu.

Planirani raspored i Alpha faza

Iako treba biti oprezan sa datumima, Insider Gaming saznaje da je igra trenutno zakazana za izlazak pre Far Cry 7, sa planiranim datumom izlaska u aprilu 2025. godine. Alfa faza je planirana za prvu polovinu 2024. godine, pružajući igračima nadu da će više saznati o Maverick-u u bliskoj budućnosti.

Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.