The Division 3 - Novo poglavlje u Ubisoft svemiru!

The Division 3 - Novo poglavlje u Ubisoft svemiru!
27. novembar 2023. 26 pregleda

The Division 3 - Novo poglavlje u Ubisoft svemiru!

Ubisoft je nedavno, naizgled nenajavljeno, potvrdio da se radi na razvoju The Division 3 naslova, trećeg dela popularne serije, koji će biti u rukama iskusnog Massive Entertainment studija. Julian Gerighty preuzima ulogu izvršnog producenta za ovaj naslov, obećavajući novo, uzbudljivo iskustvo za fanove!

The Division 3 - Novo poglavlje u Ubisoft svemiru!

Ubisoftova neočekivana potvrda

Najava o razvoju The Division 3 stigla je putem saopštenja za medije, a Ubisoft je otkrio da će Massive Entertainment biti ključni igrač u ovom projektu. Iako se pažnja trenutno usmerava na The Division: Heartlands i njegov besplatni PvP spin-off, ovo otkriće budi uzbuđenje među fanovima koji sa nestrpljenjem očekuju nastavak.

Julian Gerighty - Kreativni vodič The Division naslova

Sa Julianom Gerighty-em kao izvršnim producentom, Ubisoft najavljuje nastavak bogate priče The Division univerzuma. Gerighty, koji je prethodno bio kreativni direktor na The Division 2, donosi svoju stručnost u kreiranje uzbudljivih narativa, obećavajući značajne inovacije i iskustva u trećem delu.

Prestižni razvojni tim - Massive Entertainment na čelu

Potvrđeno je da će Massive Entertainment, studio koji je već razvio prva dva dela u seriji, biti vođa razvojnog tima za The Division 3 naslov. Iako su trenutno angažovani na drugim ambicioznim projektima, uključujući Avatar: Frontiers of Pandora i Star Wars Outlaws, Ubisoft naglašava da je The Division 3 deo dugoročnih planova.

The Division 3 - Novo poglavlje u Ubisoft svemiru!

Star Wars Outlaws i kontinuitet kreacije

Sa Julianom Gerighty-em kao kreativnim direktorom na Star Wars Outlaws projektu, Ubisoft osigurava kontinuitet kreativnog vizionarstva. Ova odluka obećava usklađenost sa zamislima i očekivanjima igrača. Iako je Star Wars Outlaws zakazan za 2024. godinu, The Division 3 će, sudeći prema informacijama, biti u fokusu tek nakon završetka ovog projekta.

Novo poglavlje čeka fanove

Ubisoft je na nekonvencionalan način najavio razvoj The Division 3, ali su fanovi sigurni da ih čeka novo uzbudljivo poglavlje u ovom postapokaliptičnom svetu. Sa snažnim kreativnim timom i potvrđenim angažmanom na dugoročnim planovima, ova vest uliva poverenje u budućnost serije.

Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.