Counter-Strike 2 je stigao! CS:GO odlazi u istoriju!

Counter-Strike 2 je stigao! CS:GO odlazi u istoriju!
28. septembar 2023. 861 pregleda

Counter-Strike 2 je stigao! CS:GO odlazi u istoriju!

Counter-Strike 2 je konačno dostupan za igranje! Nakon meseci ograničenog testiranja od marta, Valve je službeno pokrenuo CS2 za sve Steam igrače. I što je najbolje od svega, igra je sada dostupna za korisnike Windows operativnog sistema, kao i za one koji preferiraju SteamOS i Linux.

CS2

Ova vest će posebno obradovati one koji su verno pratili Counter-Strike serijal godinama. Counter-Strike 2 dolazi kao besplatna nadogradnja za sve igrače koji već poseduju Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). Znači, ako si već u vlasništvu CS:GO, možeš odmah da pređeš na CS2 i istražuješ sve što ovaj novi naslov donosi. A šta to novi naslov donosi? Pa, za razliku od svog prethodnika, CS:GO, koji je koristio stari Source engine, Counter-Strike 2 je dobio značajno osveženje. Sada se igra oslanja na Valveov Source 2 engine, što rezultuje znatno boljom grafikom, fluidnijim animacijama i poboljšanim kvalitetom zvuka. To znači da ćeš uživati u još boljem vizuelnom iskustvu dok istražuješ svet Counter-Strikea.

CS2

Tokom tog vremena, profesionalni igrači i casual entuzijasti imali su priliku da testiraju igru i daju svoje dragocene povratne informacije. Valve je pažljivo slušao zajednicu i redovno objavljivao ažuriranja i ispravke grešaka kako bi osigurao da igra bude što bolja i da pruži vrhunsko iskustvo svim igračima. Sada, sa CS2 na horizontu, vreme je da se pripremiš za nove avanture, taktičke borbe i adrenalinske trenutke. CS:GO odlazi u istoriju, a ti imaš priliku da iskusiš svežu perspektivu u svetu Counter-Strikea.

Kreni, zgrabi svoje oružje i spremi se za akciju, jer Counter-Strike 2 te čeka!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.