Helldivers II - Nova dimenzija kooperativne akcije na PS5 konzoli!

Helldivers II - Nova dimenzija kooperativne akcije na PS5 konzoli!
16. avgust 2023. 83 pregleda

Helldivers II - Nova dimenzija kooperativne akcije na PS5 konzoli!

Leto nam je donelo uzbuđenje i iznenađenja u svetu gejminga, a nedavni PlayStation Showcase je definitivno bio glavni događaj koji je razdrmao zajednicu igrača. Jedno od najuzbudljivijih iznenađenja bila je najava nastavka popularne igre Helldivers, koja je obeležila gejmersku scenu 2015. godine. Originalni top-down pucač dobija svoj nastavak u novom 3rd-person kooperativnom stilu i sve ukazuje na to da nas očekuje nezaboravno iskustvo.

Helldivers II

Prema informacijama koje je preneo Tom Henderson putem kanala InsiderGaming, izgleda da smo saznali tačan mesec izlaska igre. Prema nezvaničnim saznanjima, Helldivers II bi trebalo da bude objavljen tokom oktobra meseca. Iako tačan datum još uvek nije potvrđen, ovo je svakako vest koja će razveseliti mnoge fanove.

Nedavno smo mogli primetiti i da je igra Helldivers II prošla proces ocenjivanja kod ESRB odbora, gde je dobila oznaku 'M'. Ova oznaka ukazuje na to da se igra polako približava svom izlasku. S obzirom na to da je izdavač igre Sony, verovatno je da će igra izaći u prvoj polovini oktobra, kako bi se izbegao direktni sukob sa drugim značajnim oktobarskim izdanjem - Marvel's Spider-Man 2 (koji je zakazan za 20. oktobar).

Helldivers II

Oktobar mesec će definitivno biti prava poslastica za gejmere širom sveta, sa nizom atraktivnih naslova koji se očekuju. Pored već pomenutog Spider-Man 2, tu su i naslovi poput Super Mario Bros. Wonder, Alan Wake II, Assassin's Creed Mirage, Forza Motorsport, Lords of the Fallen i povratak Detektiva Pikčua. Sa toliko igara na vidiku, nadamo se da Helldivers II neće proći neprimećeno i da će osvojiti svoje zasluženo mesto u svetu gejminga.

Uzbuđenje raste kako se bliži datum izlaska Helldivers II i nestrpljivo iščekujemo da zaronimo u novu dimenziju kooperativne akcije. Prati naš blog za sve dodatne informacije!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.