Stiže nam Counter Strike 2!

Stiže nam Counter Strike 2!
9. mart 2023. 243 pregleda

Stiže nam Counter Strike 2!

Posle dužeg perioda, Valve je odlučio da nam spremi nešto što smo svi čekali, Counter Strike 2. Očekujemo da će beta uskoro da se pojavi i da će biti zvanično i najavljena. Prema poslednjim izvorima, igra je već neko vreme u razvoju, a sam proces je pri kraju. Spremi se!

Kada je reč o poboljšanjima koje možemo da očekujemo, Counter Strike 2 bi trebao da nam da bolju grafiku, jer koristi Source 2 program. Valve je ovaj put obratio pažnju na sve naše problematike, a tu svakako spada i matchmaking, tako da dodatni softveri (gde spada i FACEit) nam neće biti potrebni. Takođe, očekujemo da će Valve da poradi i na serverima na kojima će se hostovati igre, jer je to ono što svi gejmeri ovog naslova već duži niz godina traže.

Counter Strike 2

Kako izvori kažu, Counter Strike 2 samo što nije stigao i iz tog razloga očekujemo uskoro betu i prijave za rani pristup igri. Ovaj naslov trenutno testiraju profesionalni igrači Valve kompanije, kao i eksterne kompanije koje imaju igrače zadužene za testiranje.

Kao što smo imali prilike do sada da vidimo, kada je reč o kompaniji Valve, planovi mogu skroz da se promene, jer nam je svakako poznato da objavljuju igre tek onda kada su apsolutno spremne. Nadamo se da nećemo još dugo čekati!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.