Top 5 igara koje morate igrati na PS5 konzoli!

Top PS5 igara
6. januar 2023. 616 pregleda

Top 5 igara koje morate igrati na PS5 konzoli!

Pre svega dve godine smo dobili PlayStation 5 konzolu, koja nam je od tada donosila samo sjajne rezultate i još bolje igre. Ako niste do sada našli svoj primerak, preporučujemo vam da to uradite čim pre, jer igre o kojima danas pričamo vas čekaju na PS5 konzoli i pružiće vam nezaboravno iskustvo!

1. Spider-Man: Miles Morales - Nastavak Spider-Man: Into the Spider-Verse i donosi nove avanture Milesa Moralesa, mladića koji nosi mantiju i brine o New Yorku. Igra ima izvanrednu grafiku i kontrole, kao i zabavan i zanimljiv sistem borbe.

Spider-Man Miles Morales

2. Demon's Souls - Remaster originalne Demon's Souls igre iz 2009. godine, i predstavlja jednu od najzahtevnijih i najnaprednijih igara na PS5 konzoli. Ako volite izazove, ova igra je pravi izbor za vas!

Demon's Souls

3. God of War: Ragnarok - Nastavak uspešnog God of War serijala i donosi nove avanture Kratosa i njegovog sina Atreusa u fantastičnom svetu Nordijske mitologije. Igra ima impresivnu grafiku i kontrole, kao i zabavne i zanimljive borbe. Pripremite se za sjajnu priču!

God of war ragnarok

4. The Last of Us Part II - Nastavak The Last of Us naslova iz 2013. godine i donosi nove avanture Ellie i Joel u apokaliptičnom svetu punom zombija. Igra ima emotivnu priču i izvanrednu grafiku i kontrole.

The Last of Us Part II

5. Ghost of Tsushima - Priča se odvija u Japanu u 13. veku i prati avanture samuraja Jin Sakaia u borbi protiv mongolskih invazivnih snaga. Naučite sve što je jedan samuraj morao da zna, od borbe i držanja katane, do svih pravila i tradicija. Igra koja nas je sve oduševila!

Ghost of Tsushima

Postoji još veliki broj igara za PS5 konzolu, a ukoliko se prvi put susrećete sa ovim igrama, naša preporuka je da ih probate! Pogledajte našu ponudu PS5 igara i izaberite savršenu igru za PS5 konzolu već danas!

 

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.