Silent Hill 2 Remaster - Novi pogled na legendarni horor!

Silent Hill 2 Remaster - Novi pogled na legendarni horor!
5. februar 2024. 19 pregleda

Silent Hill 2 Remaster - Novi pogled na legendarni horor!

Nakon iščekivanja i nagađanja, Bloober Team je konačno predstavio novi trailer za Silent Hill 2 Remaster tokom nedavne State of Play prezentacije. Dok su fanovi u uzbuđenju zbog ovog očekivanog remastera, i dalje ostaje nejasno kada će tačno biti dostupan.

Silent Hill 2 Remaster - Novi pogled na legendarni horor

Upoznavanje sa Silent Hill 2 naslovom

Januarska State of Play prezentacija pružila nam je uvid u nove segmente igre, oživljavajući legendarnu horor avanturu Silent Hill 2. Ipak, jedna od najvećih misterija ostaje datum izlaska, koji još uvek nije otkriven. Iako Bloober Team nije precizirao datum izlaska, očekuje se da će remaster biti dostupan tokom 2024. godine. Ova igra, zajedno sa drugim naslovima, označava Sony-jevu ambiciju za ovu godinu, kako je najavljeno u nedavnom trailer-u.

Fokus na vraćanju atmosfere

Bloober Team je naglasio da će se fokusirati na vraćanje prepoznatljive, visceralne atmosfere iz originala u modernizovan Silent Hill 2. Igrači mogu očekivati poboljšani gameplay, ali osnovna priča će ostati jedinstvena i ista. Nestanak Silent Hill 2 Remastera sa scene izazvao je nezadovoljstvo među obožavaocima, ali su najnovije informacije oživele interesovanje. Bloober Team ističe da prate masovno tržište, obećavajući revitalizaciju legendarne igre.

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.