Rvanje na novom nivou - Priprema se WWE 2K24!

Rvanje na novom nivou - Priprema se WWE 2K24!
28. januar 2024. 29 pregleda

Rvanje na novom nivou - Priprema se WWE 2K24!

Ako si fan WWE 2K serijala, spremi se za još jedno uzbudljivo poglavlje koje će uskoro stići - WWE 2K24. Nedavno otkriven, ovaj nastavak donosi mnoštvo noviteta i poboljšanja, a mi ćemo ti otkriti šta te sve čeka u martu kada igra bude lansirana!

Rvanje na novom nivou - Priprema se WWE 2K24!

Novi gameplay i tipovi mečeva

WWE 2K24 donosi ne samo isti nivo grafike na PC-ju i konzolama trenutne generacije, već i nov i poboljšan gameplay. Četiri nova uzbudljiva tipa mečeva će unaprediti taktičku raznolikost: Special Guest Referee, Ambulance Match, Casket Match i Gauntlet Match. Očekuj još veće uzbuđenje i taktičke izazove u ringu!

Unapređeni režimi

Režim Backstage Brawl doživljava nadogradnju, podržavajući sada četiri igrača i dodatne interaktivne elemente. Royal Rumble režim sada omogućava online borbe sa 30 superzvezda, uz osam učesnika. Spremi se za haos i neizvesnost, jer WWE 2K24 donosi nove dimenzije zabave.

Rvanje na novom nivou - Priprema se WWE 2K24!

Inovacije u igranju

Super Finishers, mini-igra Trading Blows, i skokovi sa vrha konopca na grupu protivnika van ringa su samo neki od novih dodataka koji će oplemeniti tvoje iskustvo igranja. Borbe za dvostruke titule, novi Paybacks i raznovrsni tipovi oružja kao što su kante za smeće, gitare i mikrofoni dodatno proširuju taktičke opcije.

Datum izlaska i preorder bonus

WWE 2K24 će biti dostupan od 8. marta za PlayStation 4 i PlayStation 5, Xbox Series X|S i One, i PC (Steam). Ako preorderuješ igru, dobićeš paket Nightmare family. Opcije Forty Years of Wrestlemania i Deluxe edicija dolaze sa sezonskim pass-om, dodatnim sadržajem i ranijim pristupom igri.

Spremi se za akciju, nove izazove i nepredvidljive obrte u svetu rvanja. Budi prvi među svojim prijateljima da doživiš ovo uzbuđenje - rezerviši svoj primjerak odmah!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.