Otkriven novi naslov Death Stranding 2 igre!

Otkriven novi naslov Death Stranding 2 igre!
28. januar 2024. 23 pregleda

Otkriven novi naslov Death Stranding 2 igre!

Pouzdani insajder industrije, poznat kao Billbil-kun iz Dealabs, podelio je nekoliko značajnih informacija o nadolazećem naslovu, uključujući i neobičan naziv - Death Stranding 2: On The Beach!

Otkriven novi naslov Death Stranding 2 igre!

Za one koji su pratili originalni Death Stranding, naslov se može činiti neobičnim, ali kako tvrdi Billbil-kun, on jasno ukazuje na vezu sa prethodnom igrom, gde je plaža (The Beach) igrala značajnu ulogu. Ovo obećava nastavak priče koja će očigledno nastaviti da istražuje misterije ovog intrigantnog sveta. Originalna najava Death Stranding 2 desila se na The Game Awards 2022. godine, ali Kojima je ostao veran svom stilu stvaranja misterije, ostavljajući nas sa više pitanja nego odgovora. Sada, sa dodatnim informacijama o naslovu, postavlja se pitanje - šta nas još čeka u ovom nastavku avanture?

Otkriven novi naslov Death Stranding 2 igre!

Billbil-kun takođe najavljuje dolazak drugog trailer-a u vrlo bliskoj budućnosti, procenjujući da će se to desiti u narednih par dana, najkasnije početkom februara. Ova informacija podudara se sa učestalošću Sony-jevih PlayStation State of Play prezentacija koje su često održavane u februaru tokom proteklih godina. Insajder Jeff Grubb takođe potvrđuje da se State of Play priprema, dodatno podstičući uzbuđenje među gejmerima. I dok čekamo novi trailer, vredi napomenuti da je Kojima poslednji put spomenuo Death Stranding 2 na dočeku Nove godine, najavljujući početak japanskog voice-over-a 2024. godine. Većina engleskog voice-over-a, kako je otkrio Norman Reedus, završena je u prvoj polovini 2022. godine. Ovaj nastavak takođe obećava povratak poznatih lica poput Lea Seydoux i Troy Bakera.

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.