Death Stranding 2? Ova godina ne može biti bolja!

Death Stranding 2
13. decembar 2022. 121 pregleda

Death Stranding 2? Ova godina ne može biti bolja!

Stiže nam nastavak jedne od boljih PlayStation ekskluziva, a mi ne možemo da dočekamo datum! Na događaju The Game Awards 2022, pored mnogobrojnih nagrada i najava, ova vest nas je oduševila. Kojima Productions se vraća u igru, sa potpuno novim nastavkom!

Death Stranding

Tri godine kasnije, stiže nam novi deo! Imali smo priliku da vidimo samo mali detalj od onoga šta možemo da očekujemo u sledećem delu popularnog post-apokaliptičnog naslova, a to je open-world igra u kojoj će svi gejmeri moći da uživaju. Hideo Kojima, kreator Metal Gear Solid franšize nas još nije razočarao! Norman Ridus i neverovatni fetus će se vratiti da nastave svoju svakodnevnu rutinu u najnovijem delu, koji možemo da očekujemo krajem sledeće godine ili početkom 2024. Kojima je izjavio da je scenario već uveliko bio gotov i da je poprilično dobar, ali onda se dogodila pandemija, a on je bio inspirisan time kako su svi naši životi promenjeni.Dodao je da se zbog cele situacije sa pandemijom povukao i ponovo radio na scenariju za novi nastavak. Ovog puta, iz potpuno drugačije perspektive. Šta nas zapravo očekuje?

Čini nam se da je sama pandemija inspirisana Death Stranding naslovom!

Death Stranding

Kojima smatra da je Death Stranding na neki način doslovno otelotvorenje pandemije i da igra priča o povezivanju ljudi u stvarnosti u kojoj su svi raštrkani, upravo onako kako smo svi mi u stvarnom svetu proživljavali pandemiju. Dok je pričao o procesu snimanja pokreta i drugim tehničkim aspektima koji su uključeni u pravljenje same igre, pustio je da nam svima promakne činjenica da je razvoj Death Stranding nastavka uveliko započeo. Prešao nas je!

“Nisam hteo da predviđam budućnost.” – izjavio je Kojima-san 

Trenutno nemamo zvaničan datum objavljivanja igre, ali znamo da ćemo još malo morati da se strpimo, jer igra nam stiže na naše konzole krajem 2023. ili početkom 2024. godine. Takođe, za sada znamo da će biti dostupna na PlayStation 5 konzoli, a za ostale platforme ćemo morati još malo da sačekamo.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.