Fallout 5 - Šta nas očekuje i zašto će potrajati?

Fallout 5 - Šta nas očekuje i zašto će potrajati?
29. april 2024. 13 pregleda

Fallout 5 - Šta nas očekuje i zašto će potrajati?

Nedavno je Emil Pagliarulo, direktor dizajna u studiju Bethesda Game Studios i dugogodišnji developer serijala Fallout, odlučio da se obrati javnosti putem društvenih mreža kako bi objasnio zašto još uvek čekamo na dolazak Fallout 5. Iako objašnjenje nije bilo toliko detaljno, koliko smo svi mi i očekivali, pružilo je fanovima uvid u razloge zašto ovaj naslov još uvek nije stigao.

Fallout 5 - Šta nas očekuje i zašto će potrajati?

Prvo, Pagliarulo je objasnio da je razvoj igre Starfield trajao tako dugo, jer je tim u Bethesda Game Studios bio zauzet ažuriranjem i razvojem tehnologije i preusmeravanjem pažnje na rad na Fallout 76 neko vreme.  Što se tiče Fallout 5, Pagliarulo je rekao: 

"Na kraju dana, sve se svodi na najvažniji resurs od svih - ljude. Kao i svaki razvojni tim, i mi imamo talentovane ljude kojima treba vremena da naprave sjajne stvari. Tako da ne možemo sve odjednom."

To je to - sve se svodi na vreme i resurse. Pre nego što Bethesda Game Studios može da razvije Fallout 5, mora završiti Starfield - što znači objavljivanje svega što je planirano za igru na koju fanovi čekaju - poput Shattered Space. Zatim tim treba da radi na Elder Scrolls 6, koji je najavljen pre nekoliko godina i nije imao ažuriranja od tada. Tek nakon toga Bethesda Game Studios može da počne da radi na Fallout 5, koji znamo da dolazi, ali verovatno neće stići pre 2030. godine. Do tada imamo Fallout 76 da nas zadrži. Očekivanja su visoka za Fallout 5, ali kao što vidimo, potrebno je vreme da se stvari postave na svoje mesto i da se obezbedi da nova igra ispunjava očekivanja fanova. Ostaje nam da vidimo kako će se sve odvijati u narednim godinama i da li će Fallout 5 biti vredan čekanja.

Prati naš blog za više informacija o gejmingu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.