Phantom Blade Zero – Još jedan sjajan RPG naslov!

Phantom Blade Zero – Još jedan sjajan RPG naslov!
28. februar 2024. 41 pregleda

Phantom Blade Zero – Još jedan sjajan RPG naslov!

Ako voliš igre u kojima se seče i udara, onda će te nova igra Phantom Blade Zero sigurno zainteresovati. Ova nova video igra razvijena od strane S-Game-a već je izazvala uzbuđenje među igračima od svoje najave 2023. godine. Ali koliko zapravo znamo o ovoj nadolazećoj igri? 

Phantom Blade Zero – Još jedan sjajan RPG naslov!

Šta je Phantom Blade Zero? 

Mnogi koji čitaju ovo možda se pitaju šta zapravo jeste Phantom Blade Zero. Novi naslov je RPG smešten u mračan svet gde elitni ubica mora da se bori i služi moćnoj organizaciji pod imenom Red. Na osnovu gameplay-a i slika koje su objavljene, igra ima krvav i surov sistem borbe, gde igrači moraju da se bore protiv različitih neprijatelja.

Kada će Phantom Blade Zero biti objavljen? 

Trenutno, ne postoji definitivan datum izlaska igre. Zapravo, igra čak nema ni prozor izlaska, što znači da može proći nekoliko meseci ili godina pre nego što vidimo objavu. Igra je prvi put najavljena 2023. godine, što znači da je verovatno i dalje u procesu izrade. Trenutno, jedini gameplay koji svi imamo je iz prvog trailer-a, što znači da još uvek ima dosta posla na igri. Ipak, igrači se nadaju da će bar dobiti datum izlaska ovog naslova unutar 2024. godine, sa izdanjem koje se nadamo da neće biti kasnije od 2025. godine. PS5 i PC platforme će dobiti ovaj naslov, dok ostale konzole za sada neće imati podršku. 

Phantom Blade Zero – Još jedan sjajan RPG naslov!

Da li će Phantom Blade Zero biti open-world? 

Kada je reč o RPG igrama, mnogi igrači preferiraju masivni open-world stil. Postoji nešto posebno u tome da se uđeš u čitav fiktivni svet koji deluje veći od onog u kojem zapravo živimo. Dakle, da li će Phantom Blade Zero biti open-world? Naslov tako veliki, sa preko 40 sati gameplay-a samo u glavnoj priči, morao bi biti open-world, zar ne? Pa, ne baš. Iako će igra imati oblasti koje će delovati open-world, zadržava se polu-open-world iskustvo, gde neke oblasti neće biti dostupne bez prelaženja određenih delova glavne priče.

Kakva će biti rejting Phantom Blade Zero igre? 

Mnoge igre koje nemaju datum izlaska takođe nemaju ni rejting. Međutim, ovaj naslov je u startu drugačiji. Sa svojim prvim trailer-om, igra je dobila rejting M za odrasle. Trenutno, međutim, rejting nema stvaran opis osim toga da igra može sadržati sadržaj koji nije pogodan za decu. To je mračna igra koja se vrti oko ubistava, pa se očekuje da bude jako detaljna na nekim strašnim scenama, koje ipak nisu preporučena deci. 

Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.