The Last of Us Part 1 dolazi na PC u martu sledeće godine!

Game Centar Last of Us Part I PC Blog
11. decembar 2022. 399 pregleda

The Last of Us Part 1 dolazi na PC u martu sledeće godine!

Kao što smo mogli da vidimo, ovogodišnji The Game Awards nas je iznenadio sa informacijama koje smo dobili i sve su sjajne! Jedna od svakako jako velikih vesti za PC gejmere, koji vole The Last of Us igru, je da prvi deo možemo da očekujemo 03. marta 2023. godine.

The Last of Us Part I je prvobitno trebao da se pojavi na računarima odmah nakon izlaska igre u septembru na PlayStation 5 konzoli, ali od tada nikakvih informacija više nismo imali. Trejler koji su prikazivali tokom dodele nagrada, upravo prikazuje svima nama veoma poznatu igru, koja je snimljena na računaru.

Ako do sada niste imali prilike da zaigrate ovu igru, na PlayStation 5 konzoli morate da je testirate! Dva glavna i osnovna pravila su: izdrži i preživi. Doživite emotivno iskustvo i prođite priču sa nezaboravnim likovima u igri. Naćićete se u opustošenoj civilizaciji, gde divljaju zaraženi, a Džoel (umorni protagonista) je angažovan da prokrijumčari 14-godišnju Ellie iz zone vojnog karantina. Međutim, ono što počinje kao mali posao, koji ne izgleda toliko strašno, ubrzo se pretvara u brutalno putovanje kroz zemlju. Zaigrajte The Last of Us Part I, istražite priču i događaje, koji će zauvek promeniti živote Ellie i njenog najboljeg prijatelja Riley.

The-last-of-us-part-1-pc-blog

The-last-of-us-part-1-pc-blog

The-last-of-us-part-1-pc-blog

PORUČI SVOJ PRIMERAK!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.