Crash Team Rumble – još jedan sjajan naslov koji nas očekuje sledeće godine!

Crash Team Rumble
13. decembar 2022. 252 pregleda

Crash Team Rumble – još jedan sjajan naslov koji nas očekuje sledeće godine!

Crash Team Rumble nam stiže sledeće godine sa 4V4 multiplejer akcijom i ikoničnim Crash karakterima! Crash Team Rumble je prva igra koja nas očekuje, od kako je izašao Crash Bandicoot 4 2020.godine. Dok se Crash Bandicoot 4 uglavnom fokusirao na akciji za samo jednog igrača i na lokalnoj saradnji, najnoviji naslov koji nam stiže preuzima stvar u svoje ruke, kada je reč o onlajn igranju.

Crash Team Rumble

CTR vraća svu onu haotičnu i zabavnu energiju iz legendarnog Crash Bash-a i prenosi u jedinstveno iskustvo koje svi očekujemo. Trejler vraća mnogo likova iz univerzuma, a svi će biti u jednom svetu i boriti se jedni protiv drugih. Imaćemo priliku da igramo kao Crash, Dingodile, Coco, Tavna, DR. Cortek i mnogi drugi prijatelji i neprijatelji.

Crash Team Rumble je takmičenje zasnovano na timu 4 na 4, u kojem se legendarni heroji i zlikovci Crash univerzuma bore da uhvate više Wumoa voća od neprijatelja i odnesu pobedu. Svaki heroj ima jedinstvene veštine i sposobnosti, koje strateški koristi za zajednički rad u borbi protiv protivničkog tima!

Igra nam dolazi od istog studija koji je radio na prethodnom delu, kao i na Spyro Reignited Trilogy, a to je studio Toys for Bob. Igra će biti dostupna na PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 i Xbox One platformama.

Crash Team Rumble

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.