Death Stranding 2 - On the Beach stiže 2025. godine!

Death Stranding 2 - On the Beach stiže 2025. godine!
7. februar 2024. 14 pregleda

Death Stranding 2 - On the Beach stiže 2025. godine!

Zar nije fantastično što smo konačno dobili detaljniji uvid u dugo očekivani nastavak igre - Death Stranding 2: On the Beach? Nakon iznenađujućeg tizera, dobili smo pravi trailer koji nam je otkrio gomilu novih informacija i stavio nas u još veće i uzbudljivije iščekivanje. Da li si spreman da se upustiš u avanturu koja će te odvesti na ivicu realnosti?

Death Stranding 2

Death Stranding 2: On the Beach - Šta nas očekuje?

Novi trailer nam donosi detaljan prikaz onoga što možemo očekivati od ovog epohalnog nastavka. Norman Reedus se ponovo pojavljuje kao Sam Bridges, ovaj put u ulozi koja će ga odvesti na novu misiju ujedinjenja sveta. Putem, otkrivamo da Sam radi za civilnu organizaciju pod imenom Drawbridge, čiji cilj je proširenje mreže na nove oblasti. Ipak, put ka uspehu nije bez izazova, a Sam će se suočiti sa mnoštvom prepreka, uključujući i nadzemaljske neprijatelje. Trailer nam takođe daje uvid u raznovrsna okruženja kroz koja ćemo putovati, sugerišući da će igra biti znatno ambicioznija u odnosu na prethodnu verziju. Očekujemo da će Death Stranding 2: On the Beach pružiti ne samo vizuelno, već i emotivno iskustvo koje će nas ostaviti bez daha.

Hideo Kojima ponovno menja igru

Kao što bismo očekivali od genijalnog uma Hideo Kojime, Death Stranding 2: On the Beach obećava da će nas odvesti na nezaboravno putovanje. Kojima je ponovo iznenadio sve svojim originalnim konceptima i upečatljivim likovima. U novom trailer-u susrećemo Higgsa kao robota-samuraja, čija pojava neće proći neprimećeno. Takođe, vraća se i BB-28, čija sudbina još uvek leži u tajanstvenoj magli. Ova igra neće biti samo nastavak, već iskustvo koje će nas provesti kroz emotivnu i vizuelnu oluju.

Death Stranding 2

Čekamo te u 2025. godini!

Death Stranding 2: On the Beach obećava da će nas povesti na epsko putovanje puno iznenađenja, avantura i dubokih emocija. Pa, spremi se za putovanje u nepoznato i pridruži nam se u 2025. kada ćemo zajedno istražiti sve tajne koje nas čekaju na obali! 

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.