AMD je najavio DirectStorage demo!

AMD je najavio DirectStorage demo!
9. mart 2023. 24 pregleda

AMD je najavio DirectStorage demo!

Ono što je ovde zaista interesantno je da AMD tvrdi da će DirectStorage zahtevati novi API (Application Programming Interface). AMD će takođe govoriti o promenama potrebnim za kodiranje, najboljim praksama i zamkama koje treba izbegavati. Sada ne očekujemo da će programeri uskoro iskoristiti DirectStorage. Na kraju krajeva, postoji samo jedna igra koja trenutno koristi DirectStorage, a to je Forspoken.

„Era tehnologije rotacionog skladištenja u sistemima za igre na sreću jenjava, a zlatno doba izuzetno brzih tehnologija skladištenja se zagreva. Računari sa tehnologijom brzog skladištenja već su neko vreme bili mejnstrim, ali većina igrača ne doživljava očekivane prednosti performansi koje hardver pruža.

Pridružite nam se na prezentaciji o DirectStorage-u i kako da ga integrišete da biste izdvojili optimalno vreme učitavanja i performanse striminga. Razgovaraćemo o tome zašto je potreban novi API, potrebne promene za kodiranje, najbolje prakse i zamke koje treba izbegavati.

Biće predstavljena demonstracija dizajnirana da istakne vreme učitavanja, performanse striminga, brzinu kadrova i razliku u iskustvu igrača između DirectStorage-a i standardnog učitavanja sredstava.”

 

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.