XBSX Wild Hearts

Savladajte drevnu tehnologiju za lov na džinovske zveri. Wild Hearts je preokret u žanru lova u kojem vam tehnologija daje šansu da se borite protiv džinovskih zveri prožetih prirodom. Lovite sami ili sa prijateljima.
More Information
SKU 36284
Brend Electronic Arts
EAN 5030949125002
Datum Izlaska 17.02.2023
Na stanju
6.499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Pretraži u prodavnicama
  • Online : dostupno za poručivanje
Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Savladajte drevnu tehnologiju za lov na džinovske zveri!

Savladajte drevnu tehnologiju za lov na džinovske zveri. WILD HEARTS je jedinstven preokret u žanru lova u kojem vam tehnologija daje šansu za borbu protiv strašnih zveri prožetih divljom snagom same prirode. Suočite se sa ovim stvorenjima sami ili lovite sa prijateljima u besprekornoj saradnji.

Preorder bonus sadrži:

  • Emote (Ferocious Kemono)
  • 5x Čet stikera (Poker Face, Just Woke Up, Praying, Besties, and Sleepy)

Wild Hearts

Niko se ne seća zašto su Kemono počeli svoje divljanje kroz nekada prosperitetnu Azumu. Podstaknute očajem, ove džinovske zveri imaju moć iskonske prirode. Neko vreme se činilo da niko ne može da se suprotstavi njihovoj nadmoćnoj moći. Ali nada stiže u obliku strašnog lovca, naoružanog smrtonosnim oružjem i drevnom tehnologijom zvanom Karakuri koja bi mogla da preokrene tok bitke.

Razvijen od strane Omega Force, japanskog studija iza franšize DYNASTY WARRIORS, WILD HEARTS vodi vas u epsku avanturu smeštenu u svet fantazije inspirisan feudalnim Japanom. Lov počinje 17. februara 2023. godine.

LOVITE DŽINOVSKE ZVERI - Kemono bića su oličenje moći prirode. Ove džinovske zveri su se vremenom stopile sa prirodnim elementima, modifikujući svoje okruženje kako bi zadovoljile svoje potrebe. Kako se obični ljudi mogu nadati da će uništiti tako ogromne neprijatelje? Biće potrebna hrabrost, lukavstvo i velika veština. Preživite njihove napade, učite iz njihovog ponašanja, koristite svoj Karakuri i svoje oružje u kombinaciji da smanjite ova stvorenja na veličinu.

PRAVITE SVOJE LOVIŠTE - Ti si jedini u Azumi koji može da koristi Karakuri tehnologiju! Ova drevna tehnologija vam omogućava da prilagodite svoje okruženje u kreativna lovišta idealna za uništavanje džinovskog Kemona. Nabavite materijale za izgradnju mnogih vrsta Karakurija, u zavisnosti od vaših potreba, veština i protiv kojeg se Kemona borite. Koristite ih da istražujete, branite sebe i svoje kolege lovce i steknete prednost u borbi.

LOVITE TIMSKI ILI SAMI - Za neke, uzbuđenje lova je najbolje kada uživate sami. Ali čak i najsmrtonosniji lovac se može suočiti sa zverima koje ne može sam ubiti. Možete se udružiti sa najviše dva prijatelja (ili drugih igrača) da biste uhodili i lovili svoj plen. Lov u timu će vam omogućiti da proširite svoje borbene planove i posebne misije.

OPREMA ZA LOV, LOV ZA OPREMU - Što više lovite, više napredujete. Kreirajte svog lika, a zatim prikupite materijale iz svakog lova i napravite niz oklopa i oružja da biste srušili još veće zveri. Birajte između osam različitih oružja za blisko i dalekometno oružje (kao što su Karakuri Katana i Vagasa) koje odgovara vašem stilu igre i napravite svoju opremu od palog Kemona – prilagodite je po želji. Što više napredujete, to je bolja vaša oprema, a veće zveri ćete moći da pobedite!

ISTRAŽITE SREDNJOVEKOVNI JAPAN - Uronite u prelepa okruženja prepuna struktura koje predstavljaju svakodnevni seoski život, veru i ratovanje, koje je priroda sada progutala. Istražite četiri lovišta zasnovana na sezoni – svaki region sa svojim prelepim pejzažima i opasnostima. Doživite cvetna brda koja okružuju drvo trešnje, ostrvo vodopada okruženo morem, ratom oštećenu tvrđavu prekrivenu jesenjim lišćem i stari zamak koji je zver podelila na dva dela, zatočena u zaleđenom jezeru. Haos koji stvara nemirni Kemono uticaće na godišnja doba na neočekivane načine, čineći lov još izazovnijim - sve dok ne stignete do konačnog lovišta.

+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 36284
PEGI 12
Brend Electronic Arts
EAN 5030949125002
Datum Izlaska 17.02.2023
Žanr Akcione, RPG (Role-playing game)
Akcija Redovna cena
Broj igrača 1
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:XBSX Wild Hearts
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
6.499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Preporučeni proizvodi