Black Friday akcija

Black Friday akcija - Režemo cene!

Otkrij raj za gejmere na našoj Black Friday akciji u Game Centru! Sve što jedan gejmer može poželeti nalazi se na jednom mestu. Iskoristi ekskluzivne ponude ovog crnog petka, jer kod nas crni petak traje čitav mesec!

rezultati 1-20 od 708

Page
po strani

Black Friday je trenutak koji sa nestrpljenjem očekuju svi gejming entuzijasti. Game Centar postaje tvoje omiljeno igralište sa neodoljivim popustima na konzole, igre i vrhunsku gejming opremu. Zamisli da možeš da unaprediš svoje gejming iskustvo, a da pritom ne brineš o ceni. Upravo to ti Game Centar omogućava tokom Black Friday ludnice!

Ove godine, Crni Petak u Game Centaru nije samo dan – to je prilika da uloviš najbolje cene u godini. Sa širokim spektrom sniženja, od igara koje su obeležile godinu, preko najnovijih gaming konzola, do high-end PC računara i komponenata, svaki gejmer može da nađe nešto za sebe. Ne samo da su cene niže nego ikad, već te čeka izbor koji će zadovoljiti čak i najzahtevnije među nama.

Šta više, Black Friday u Game Centru donosi ekskluzivne popuste koji nisu dostupni u bilo koje drugo vreme. To znači da ćeš za omiljene igre i opremu izdvojiti znatno manje – a ušteda može biti dovoljna za još jedan gaming dragulj ili dodatak za tvoj setup. Uz to, niske cene su samo početak. Game Centar akcije obuhvataju i dodatne pogodnosti kao što su specijalne ponude za preordere i ekskluzivne bundle pakete koji su dostupni samo tokom Black Friday eventa.

Ali, hajde da ne zaboravimo i na onu posebnu atmosferu koja vlada tokom Crnog Petka. To je dan kada se gejmerska zajednica okuplja, deli iskustva, preporuke i zajedno slavi. Game Centar razume tu strast, stoga je pripremio posebno iskustvo kako online, tako i u fizičkim radnjama. Svaki posetilac, bilo da kupuje iz udobnosti svog doma ili uživo, osećaće da je deo nečeg velikog.

Iskoristi ovaj Black Friday da postaneš deo Game Centar priče. Ne čekaj da ti neko drugi ispriča kako je uspeo da nabavi najnoviji AAA naslov po smešnoj ceni ili kako je nadogradio svoj PC do neslućenih performansi bez da potroši bogatstvo. Budi taj koji će se pohvaliti svojim Black Friday trofejima.

Zapamti, Game Centar akcije su tu za tebe – sa cenama koje donose radost, izborom koji inspiriše i uslugom koja te vraća. Dočekaj Crni Petak spremno i ne propusti priliku da unaprediš svoj gejmerski život. Vidimo se na Black Friday – mesto gde prave gejmerske snove postaju stvarnost po najnižim cenama u godini.