PS5 Atomic Heart

Avanturistička akciona igra sa zatvorenim svetom, koja se odvija u alternativnom Sovjetskom Savezu iz 1955. Nauka, jednakost i bratstvo su glavni simboli slobode u ovoj stvarnosti. Istina će morati da se plati krvlju!
More Information
SKU 36477
Brend Focus Entertainment
EAN 3512899959323
Datum Izlaska 21.02.2023
Na stanju
Specijalna cena 8.459 RSD Regularna cena 8.999 RSD
6% popust | ušteda 540 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Poruči u pretprodaji, ponuda ističe za:

Pretraži u prodavnicama
  • Beograd, Žička 20 : dostupno u pretprodaji
  • Beograd, Tošin bunar 181 : dostupno u pretprodaji
  • Novi Sad, Danila Kiša 14 : dostupno u pretprodaji
  • Online : dostupno za poručivanje
Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Atomic Heart - Šta se nalazi iza snova?

PREORDER –  Atomic Heart izlazi 21.02.2023. godine.

Istorija alternativne stvarnosti 1950-ih potiče od razvoja robotike i napredne tehnologije tokom Drugog svetskog rata. Svet igara nije tako daleko od ideala za koje se čovečanstvo bori danas. Srećno društvo, nadmoć nauke, idealni gradovi sa osunčanim zelenim parkovima i radnjama, automatizacija svakodnevnog života i želja da se stigne do zvezda. Sve ovo možemo dobiti u bliskoj budućnosti. Ali hoćemo li pogledati donju stranu idealnog sveta? Da li se ovako nešto već moglo dogoditi? I čemu to može dovesti?

ŽESTOKE BORBE

Moraćete mnogo da se borite. Izaberite svoju najbolju taktiku za svakog jedinstvenog protivnika, koristite sve što vam "dođe pod ruku" - počevši od specijalnih sposobnosti borbene rukavice do teškog oružja za masovno uništenje. Kombinujte svoje odbrambene sposobnosti i veštine napada, komunicirajte sa okruženjem i pazite na neprijatelja - to je jedini način da pobedite. Širok spektar nadogradnji za svo vatreno i hladno oružje će vam omogućiti da pocepate na komade svakoga ko vam se nađe na putu.

UTOPIJA ALTERNATIVNOG SVETA

Atomic Heart je avanturistička akciona igra sa zatvorenim svetom, koja se odvija u alternativnom Sovjetskom Savezu iz 1955. Nauka, jednakost i bratstvo su glavni simboli Slobode u ovoj stvarnosti. Ali kakav je napor potreban da bi se izgradilo idealno društvo? A koja je cena takvog društva? Da li će major obaveštajne službe „P-3“ morati da otkrije koje snage stoje iza utopijskog sna? A koje se tajne kriju u dubinama objekta 3826? Istina će morati da se plati krvlju.

NAUČNO-FANTASTIČNI SVETSKI EKOSISTEM

Globalna Kolektiv Neuralna mreža povezuje sve leteće i zemaljske robote na površini i u podzemnim kompleksima u jednu mrežu. Ako budete primećeni, brzo će stići pojačanje iz najbliže fabrike automobila da vas ubiju. Koristite različite metode hakovanja i pokušajte da ne dižete uzbunu.

+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 36477
PEGI 18
Brend Focus Entertainment
EAN 3512899959323
Datum Izlaska 21.02.2023
Preorder Da
Žanr akcija, Avantura, Third Person Shooter
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:PS5 Atomic Heart
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Specijalna cena 8.459 RSD Regularna cena 8.999 RSD
6% popust | ušteda 540 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Preporučeni proizvodi