World of Warcraft Classic dobija Hardcore servere - Iskustvo bez povratka!

World of Warcraft Classic dobija Hardcore servere - Iskustvo bez povratka!
26. jul 2023. 106 pregleda

World of Warcraft Classic dobija Hardcore servere - Iskustvo bez povratka!

Uzbudljive vesti stižu iz Blizzard Entertainment-a! Nakon uspeha popularnog community dodatka "Death = Delete", kompanija je najavila novu avanturu koja će sigurno izazvati uzbuđenje među igračima. Hardcore serveri dolaze u World of Warcraft Classic, obećavajući iskustvo koje do sada nisi iskusio u ovoj legendarnoj igri.

World of Warcraft Classic

Šta su Hardcore serveri?

Hardcore serveri su nova varijanta World of Warcraft Classic-a koja donosi jedinstven izazov - permadeath. Da, dobro si pročitao! Kada tvoj heroj umre na Hardcore serveru, neće postojati način da ga vratiš u život. Uobičajeni mehanizmi oživljavanja neće biti dostupni, a tvoji likovi će ostati u igri kao duhovi, što omogućava održavanje kontakta sa prijateljima i članovima gilde.

Novi izazovi, nova iskustva!

Uzbuđenje i napetost koje će doneti Hardcore serveri su nešto što dosad nisi doživeo. Spremi se da se suočiš sa opasnostima sveta World of Warcraft-a bez mogućnosti povratka. Svaki potez će biti važan, jer smrt znači kraj tvog junaka na tom serveru.

Pravila i mehanike

Da bi osigurali pošteno i izbalansirano iskustvo, Blizzard planira da uspostavi posebna pravila kako bi sprečio zloupotrebu novog sistema. Igrači neće moći da namerno provociraju čudovišta da napadaju druge likove nižeg nivoa, a svi će morati pristati na PvP kako bi se borili međusobno.

Izazov dvoboja

Pored osnovnog iskustva na Hardcore serverima, Blizzard uvodi uzbudljivu novu mehaniku - dvoboje do smrti. Igrači će moći da izazovu jedni druge na borbu gde će pobednik osvojiti trajni estetski bonus, pokazujući broj igrača koje je pobedio.

Prebacivanje na standardne servere

Ako nakon smrti tvog heroja na Hardcore serveru odlučiš da nastaviš svoje putovanje, Blizzard će ti omogućiti prebacivanje likova na standardne servere. Ovo će ti omogućiti da nastaviš svoju avanturu, ali nemoj zaboraviti - iskustvo na Hardcore serverima je jedinstveno i neprocenjivo!

Datum lansiranja

Nestrpljenje raste jer se datum lansiranja Hardcore servera bliži. Blizzard planira da ih uvede u World of Warcraft Classic do kraja leta, što znači da će uskoro biti vreme za novu avanturu i testiranje tvoje veštine i hrabrosti.

Pripremi se za Hardcore iskustvo!

Ako si spreman za ultimativni izazov, Hardcore serveri u World of Warcraft Classic-u su savršeni izbor za tebe. Budi spreman da se suočiš sa permadeath konceptom, pristupi PvP borbama i izazovi druge igrače u dvobojima do smrti. Očekuje te jedinstveno iskustvo i prilika da postaneš pravi heroj Azerotha!

World of Warcraft Classic

Uživaj u novoj avanturi koja te čeka na Hardcore serverima World of Warcraft Classic-a i budi deo legende!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.