Vožnja uz vetar uz RIDE 5!

Vožnja uz vetar uz RIDE 5!
22. oktobar 2023. 111 pregleda

Vožnja uz vetar uz RIDE 5!

Usijane kacige, kožne torbice i miris benzina - dobrodošao u svet motociklističkih trka sa najnovijom igrom iz studija Milestone. Svake godine, Milestone nas iznenađuje novim moto igrama pod poznatim licencama kao što su MotoGP, MXGP i Monster Energy Supercross. Međutim, pored ovih serijala, imaju i svoju svoju dušu - franšizu RIDE, koja je sada stigla u petoj inkarnaciji, čak tri godine nakon prethodnog nastavka.

RIDE 5

Sećaš se sigurno kada je pre nekoliko godina snimak iz RIDE 4 PlayStation 5 verzije oduševio gejmere svojom fotorealističnošću. Ipak, stvarnost je često drugačija od snova, iako je RIDE postao nešto kao Gran Turismo za moto ljubitelje. Analogija je jednostavna, MotoGP je kao Formula 1, Monster Supercross je kao NASCAR, a RIDE je definitivno kao Gran Turismo ili čak Forza Motorsport u svetu motora. Igra nudi legendarne motore, fantastične i stvarne staze, ali bez strogih pravila pravih moto takmičenja. Već na početku igre primećuje se odstupanje od klasičnih moto trkačkih iskustava. Poetični narator pokušava da dočara emocije vožnje motora, dodajući tom uvodu dozu romantike. Emotivan pristup vožnji motora je nešto što nije tipično za Milestone igre, ali dodaje dubinu iskustvu. Iako se RIDE 5 ne razlikuje drastično od prethodnog dela po pitanju staza, motora, grafike i fizike, poboljšanja su očigledna, a igra deluje sveže.

RIDE 5

Jedno od najznačajnijih poboljšanja je pristupačnost za nove igrače. Sada postoji više načina da se igra olakša uz različite pomoći i asistencije, što omogućava novim vozačima da uđu u igru bez prevelikih izazova. Podešavanjem asistencija, igrači mogu postići balans između osećaja stvarne vožnje i zabave, a da ne dozvole igri da uradi sve umesto njih. Ovo čini igru pristupačnijom nego ikad pre. RIDE 5 takođe donosi unapređenu grafiku i fiziku. Sve izgleda fantastično, od motora do okoline, a optimizacija omogućava igri da glatko radi u 4K rezoluciji pri 60 FPS-a. Kada je reč o sadržaju, RIDE 5 nudi klasične modove kao što su karijera, tuning motora i pravljenje custom vinila. I dok ovi modovi nisu revolucionarni, doprinose ukupnom iskustvu igre.

RIDE 5 je odličan izbor za ljubitelje motocikala i trkačkih simulacija. Ako do sada nisi imao priliku da isprobaš svet RIDE igara, peti nastavak je idealna prilika da uroniš u svet brzine, adrenalina i fer trka. Sjajna grafika, poboljšana pristupačnost i uzbudljiva vožnja čine ovu igru neprikosnovenom u svetu moto trkačkih igara.

Poruči svoj primerak već danas!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.