Unrecord – Nerealno realna igra!

Unrecord – Nerealno realna igra!
8. maj 2023. 97 pregleda

Unrecord – Nerealno realna igra!

Kada je reč o razvoju igara, različite kompanije oduvek pokušavaju da pomere granice onoga što je moguće dobiti sa trenutnim hardverom i softverom, posebno kada je reč o tome da igre izgledaju što realističnije. Pojavom VR-a, dobili smo mogućnost da zaista uronimo u digitalne svetove, ali do sada to nikada nije bilo u potpunosti fotorealistično. Unrecord je igra koja radi upravo na tome, jer nas tera da se zapravo zapitamo šta je stvarnost.

Novi trejler za ovaj naslov se pojavio pre svega nekoliko dana i cela gejming zajednica je potpuno izgubila razum, jer ova igra ne izgleda uopšte kao igra, već kao pravi bodycam snimak. Unrecord je pucačina iz prvog lica, a glavni junak u njoj je policajac koji istražuje složen slučaj, gde su taktičke i detektivske veštine poprilično bitne. Kroz trejler smo mogli da vidimo da je cela  igra iz perspektive bodycam-a, koju policajac nosi na grudima, te iz tog razloga nam svima izgleda kao jedan od pravih snimaka koje smo bezbroj puta mogli da vidimo na internetu.

Unrecord

Unrecord

Unrecord

Osim što je Unrecord iz neobične perspektive prikazan, igra nam se čini kao tipičan FPS. Mnogi su se zapitali da li je u pitanju neka prevara, ali Aleksandar Spindler (developer koji razvija ovu igru), je srušio sve sumnje kada ju je zaigrao i podelio na svom Twitter nalogu.

Ovaj naslov će biti dostupan na PC-ju, na Steam platformi, ali za sada još nemamo tačan datum kada možemo da je očekujem. Pošto za sada još ne postoji veliki izvor informacija, ono što zasigurno znamo je da ova igra nije VR naslov i moraćemo da nišanimo i pucamo sa miševima. Mnogo zanimljivije zvuči! Za sada nam je upitno kako će ova igra funkcionisati, ali svakako će biti zanimljivo videti kako ovako nešto izgleda u praksi.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.