Immortals of Aveum – FPS igra koju svi čekamo!

Immortals of Aveum – FPS igra koju svi čekamo!
9. maj 2023. 62 pregleda

Immortals of Aveum – FPS igra koju svi čekamo!

Tržište pucačina iz prvog lica je prepuno već više od dve decenije. Neke od popularnih igara su svakako igre poput Wolfenstein 3D i Doom. Žanr FPS-a je postao vruća nova stvar u okruženju igara još 1990-ih, a zahvaljujući igrama kao što su Half-Life i Medal of Honor, žanr je samo nastavio da jača, evoluirajući sa svako novo izdanje. A onda u 2000-im, nakon što je Halo 2 popularizovao onlajn konzolu za više igrača, a Call of Duty 4: Modern Warfare popularizovao povremene vojne pucačine, industrija je doživela priliv pucačina iz prvog lica i tako je ostalo od tada. Međutim, Immortals of Aveum nekako uspeva da se istakne u moru drugih FPS igara.

Immortals of Aveum

Najavljen još u decembru, ali potpuno otkriven pre samo nekoliko dana, Immortals of Aveum je nadolazeći FPS koji ubacuje igrače usred brutalnog građanskog rata u fantaziji, gde oni kontrolišu lika, kome je zadatak da spase svet od misteriozne magične pretnje. Iako se njegova radnja može činiti malo generičkom, prezentacija Immortals of Aveuma i njegov fokus na magično oružje odmah ga izdvaja od ostalih pucačina iz prvog lica koji će biti objavljeni ove godine.

U nedavnom trejleru za naslov Immortals of Aveuma, fanovi dobijaju prvi pravi pogled na to kako će funkcionisati napadi igre zasnovani na magiji i to je prilično opširan pogled na to. Čini se da će magični napadi funkcionisati prilično slično kao bilo koje drugo oružje u modernoj FPS igrici. U trejleru je prikazan lik igrača kako ispaljuje niz štetnih čini iz svoje desne ruke, pri čemu je za svaku potrebno malo „ponovnog učitavanja“ animacije pre nego što se može ponovo koristiti.

Immortals of Aveum

Ovo poređenje je još prikladnije kada se govori o specifičnim čarolijama u trejleru Immortals of Aveum. Obožavaoci mogu uočiti brojne različite čarolije koje se koriste u trejleru, a svaka od njih naizgled ima svoje jedinstvene osobine. Uglavnom, izgleda kao da su mnoge čarolije u suštini besmrtnici Aveumovih magičnih verzija oružja iz stvarnog sveta. Na primer, prva sekvenca igre u trejleru prikazuje plavu čaroliju koju igrač više puta ispaljuje iz ruke, funkcionišući slično kao mitraljez. Samo trenutak kasnije, ruka igrača svetli narandžasto i oni pokreću seriju AoE napada, koji funkcionišu kao bacač granata.

Immortals of Aveum

Ali dok mnoge čarolije Immortals of Aveum igre naizgled imaju poređenja u stvarnom svetu, njihova prezentacija ih odmah izdvaja od arsenala vojnih strelaca. Pozajmivši neke vizuelne naznake od Doktora Strejndža, napadi bazirani na magiji izgledaju vizuelno impresivno, sa mnogo jarkih boja koje se koriste i jedinstvenim vizuelnim procvatom poput kružnih runa koje se pojavljuju. Ovo ide ruku pod ruku sa audio dizajnom igre koji, iako je malo prigušen, zvuči prikladno prodorno i zadovoljavajuće. Jednom kada igrači zaista iskuse Immortals of Aveum, velika je verovatnoća da će audio i vizuelni dizajn igre biti više nego dovoljni da se osećaju kao da zapravo koriste moćne magične čarolije.

Međutim, nisu sve čarolije Immortals of Aveuma samo fantastične verzije Call of Duty vatrenog oružja. Tokom trejlera, obožavaoci orlovih očiju, mogu uočiti pregršt jedinstvenih čarolija. Čini se da u igri postoji neka vrsta magičnog štita, potencijalno sposobnog da parira neprijateljskim napadima. Postoji i čarolija koja šalje udarne talase kroz zemlju, što na kraju pokreće izbor šiljaka koji izbijaju iz zemlje. Immortals of Aveum čak ima bič nalik Bulletstorm-u koji se koristi da povuče neprijatelja sa ivice.

Poruči svoj primerak na vreme!

Kupi odmah

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.