Otkrij rajski odmor u Like a Dragon: Infinite Wealth igri!

Otkrij rajski odmor u Like a Dragon: Infinite Wealth igri!
30. oktobar 2023. 30 pregleda

Otkrij rajski odmor u Like a Dragon: Infinite Wealth igri!

Zamisli sebe kako lutajući tropskim ostrvom Dondoko, uživaš u suncu, surfuješ na talasima i upravljaš sopstvenim rajskim odmaralištem. Da, dobro si pročitao! Najnoviji trejler sa Xbox Partner Showcase-a otkriva uzbudljivu novinu u igri Like a Dragon: Infinite Wealth - mogućnost izgradnje i upravljanja svojim ostrvskim odmaralištem!

Otkrij rajski odmor u Like a Dragon: Infinite Wealth igri!

Dok se glavna priča vrti oko povratnog junaka Ichibana Kasuge i njegovog putovanja na Havaje, developer RGG Studio je pripremio posebno iznenađenje za nas avanturiste. Ostrvo Dondoko, nezavisno od glavne priče, postaje tvoje igralište. Preko sporedne priče koja se otključava na početku šestog poglavlja, ti ćeš postati gazda ovog tropskog raja. Šta sve možeš očekivati na ostrvu Dondoko? Pa, sve što tvoje srce poželi! Osim klasičnih plažnih aktivnosti, očekuju te brojne minigre. Da li si ikada razmišljao o tome kako bi bilo da vodiš sopstvenu dostavu ili se boriš sa neprijateljima putem aplikacije za upoznavanje? Sada to možeš isprobati u minigrama Luda dostava i Sujimon bitka. U Sujimon avanturi, tvoj zadatak je da skupljaš neprijatelje i boriš se protiv njih - putem upoznavanja! Da, dobro si pročitao, u igri možeš razgovarati sa svojim neprijateljima kako bi pronašao odgovarajući par za borbu.

Otkrij rajski odmor u Like a Dragon: Infinite Wealth igri!

Osim toga, novo okruženje na ostrvu Dondoko je ogromno - čak tri puta veće od mape Yokohame iz prethodne igre Yakuza: Like a Dragon. To znači više prostora za istraživanje, više tajni za otkriti i više avantura za doživeti. SEGA se takođe priprema da izda Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, prequel koji prati junaka serijala Kazumu Kiryu. Spremi se za intenzivnu priču, akciju i uzbuđenje! Za sve nas nestrpljive gejmere, datum izlaska ovih igara je već na horizontu. Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name izlazi 9. novembra na Xbox-u, PlayStation-u i PC-ju, dok nas Like a Dragon: Infinite Wealth čeka samo nekoliko meseci kasnije, 26. januara 2024. Ne možemo dočekati da zaplovimo ovim rajem!

Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.