Isprobaj The Finals - Novi multiplayer užitak sada je dostupan u otvorenoj beti!

Isprobaj The Finals - Novi multiplayer užitak sada je dostupan u otvorenoj beti!
30. oktobar 2023. 67 pregleda

Isprobaj The Finals - Novi multiplayer užitak sada je dostupan u otvorenoj beti!

Embark Studios, ekipa koju su osnovali nekadašnji developeri popularne Battlefield franšize, donosi ti svoje najnovije remek-delo - The Finals. Upravo sada imaš priliku da se upustiš u akciju zahvaljujući otvorenoj beti koja je konačno stigla.

The Finals

Tokom nedavnog Xbox Partner Preview strima, otkriven je trejler za ovu novu multiplayer igru koja nosi naziv The Finals. Koncept igre je jednostavan, ali uzbudljiv – igrači su takmičari u spektakularnom šouu! Zamisli sebe kako ulaziš na različite mape postavljene u ogromnoj areni, sa oružjem i različitim alatima na raspolaganju. Tu je uništavanje okoline, prenosive tačke pokrivanja, C4 bombe i mnogo više, pružajući ti dinamično iskustvo prilagodljivo svakoj situaciji na bojnom polju. Još jedna novina je da je otvorena beta za The Finals je sada live! To znači da možeš odmah da je preuzmeš i počneš da igraš na svom PC-ju (putem Steama), Xbox Series X/S konzoli ili PS5 konzoli. Betu možeš igrati sve do 5. novembra, što znači da imaš dovoljno vremena da okupiš svoju ekipu, istražiš mape i uživaš u ovoj novoj multiplayer avanturi.

The Finals

Iako trenutno nemamo tačan datum izlaska pune igre, ako je suditi prema uzbuđenju koje je beta izazvala, možemo očekivati da će The Finals naslov biti dostupan pre kraja godine. Međutim, imaj na umu da se neki igrači suočavaju sa problemima na PS5 verziji igre, uključujući padove sistema. Takođe, neki čekaju odobrenje za pristup beti na Steam-u. Ali, ne brini, developeri rade naporno na rešavanju tih problema kako bi tvoje iskustvo bilo što bolje. Dakle, šta čekaš? Zaokupi se svojim kontrolerom, pozovi svoje drugare i upusti se u ovu uzbudljivu avanturu. The Finals je tu da ti pruži nezaboravan multiplayer doživljaj koji će te držati prikačenog za ekran!

Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.