LEGO 2K Drive – trejler!

LEGO 2K Drive – trejler!
30. mart 2023. 141 pregleda

LEGO 2K Drive – trejler!

Do sada smo imali prilike da se susretnemo sa raznim LEGO igrama, ali možemo da kažemo da nam je ova jedna od zanimljivijih. Naime, LEGO 2K Drive je avantura na četiri točka u kojoj ćemo imati prilike da se susretnemo sa LEGO open world-om (otvorenim svetom). Igrači će moći da uživaju u blokovima kockica dok voze po različitim stazama, ali i kreiraju svoja vozila za trke.

Ono što nas svakako očekuje su tradicionalne trke, mini igre, raznoliki izazovi, kolekcionarski predmeti, pa čak i okruženja koje ćemo moći da uništimo. Neka od vozila će biti posvećena LEGO temama, kao što su City, Creator, Speed Champions i mnogi drugi. Dok budeš igrao ovu igru, na tebi je da sakupiš preko 1000 jedinstvenih LEGO delova, koji će ti pomoći da prilagodiš svoj automobil baš onako kako se tebi dopada. To će ti dozvoliti da projuriš kroz open world sam ili sa svojim prijateljima. Pripremi se za LEGO trku!

LEGO 2K Drive nam stiže 19. maja i to na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X, Nintendo Switch i PC plaformama. Izaberi gde ćeš da zaigraš ovaj naslov!

Kupi odmah

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.