Ghost of Tsushima je već sada na spisku najpopularnijih igara na Steam-u!

Ghost of Tsushima je već sada na spisku najpopularnijih igara na Steam-u!
27. mart 2024. 19 pregleda

Ghost of Tsushima je već sada na spisku najpopularnijih igara na Steam-u!

Nestrpljivo očekivani PC port igre Ghost of Tsushima napokon je stigao na Steam, izazivajući ogromno interesovanje među igračima širom sveta. Već sada, nekoliko nedelja pre zvaničnog izlaska, ova igra već se našla među deset najprodavanijih na Steam platformi, ostavljajući iza sebe neka od najvećih naslova godine. Hajde da zajedno istražimo zašto je Ghost of Tsushima tako brzo zauzeo visoko mesto na listi najprodavanijih i zašto je postao prava senzacija.

Ghost of Tsushima je već sada na spisku napopularnijih igara na Steam-u!

Iščekivanje - PC port koji smo svi čekali

Od samog najavljivanja dolaska Ghost of Tsushima naslova na PC, igra je izazivala ogromno interesovanje kod igrača koji nisu imali priliku da je igraju na PlayStation platformi. Sa svojom četvrtom godišnjicom koja se bližila, Sony je konačno potvrdio dolazak PC porta, što je izazvalo ogromno uzbuđenje među gaming zajednicom. Sada, kada je preorder otvoren, igrači su spremni da se upuste u avanturu samuraja na novoj platformi.

Uspon na listi - Ghost of Tsushima osvaja Steam

Nakon što je preorder pušten na Steam-u, Ghost of Tsushima je munjevitom brzinom zauzeo visoko mesto na listi najprodavanijih igara. Čak i pre zvaničnog izlaska, ova igra je već pokazala svoju snagu i popularnost među PC igračima, prestižnom pozicijom među top 10 naslovima na Steam platformi. Svojom atraktivnom pričom, prelepim pejzažima i uzbudljivom borbenom mehanikom, Ghost of Tsushima obećava da će pružiti nezaboravno iskustvo svim igračima.

Ghost of Tsushima je već sada na spisku napopularnijih igara na Steam-u!

Šta očekivati od Ghost of Tsushima naslova na dan izlaska

Sa sve većim interesovanjem i rastućom popularnošću Ghost of Tsushima naslova na Steam-u, prognoze za dan izlaska su veoma optimistične. Mnogi očekuju da će ovaj PC port oboriti nekoliko rekorda na Steam platformi i privući veliki broj igrača širom sveta. Sa svojom jedinstvenom pričom i izvanrednom grafikom, Ghost of Tsushima obećava da će pružiti nezaboravno iskustvo koje će dugo ostati u sećanju svim igračima. Uzbuđenje oko dolaska Ghost of Tsushima na PC platformu je na vrhuncu, a igra već pokazuje svoju dominaciju. Sa nestrpljenjem iščekujemo da vidimo kako će se ova priča dalje razvijati i kakav će uticaj imati na svet gaminga. Hoće li Ghost of Tsushima postati novi klasik i osvojiti srca PC igrača širom sveta? Samo vreme će pokazati, ali jedno je sigurno - avantura samuraja nikada nije bila bliža!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.