Dragon Ball Z: Kakarot - Prvi pogled na nove avanture!

Dragon Ball Z: Kakarot - Prvi pogled na nove avanture!
23. februar 2024. 30 pregleda

Dragon Ball Z: Kakarot - Prvi pogled na nove avanture!

Ponovo se spremi da zakoračiš u svet Dragon Ball Z sa novom ekspanzijom – Goku-ov sledeći put (Goku’s Next Journey)! Ova šesta DLC ekspanzija za Dragon Ball Z: Kakarot te vodi deset godina nakon epske borbe sa Kid Buu-om, predstavljajući potpuno novo poglavlje u avanturama Goku-a i njegovih prijatelja.

Dragon Ball Z: Kakarot - Prvi pogled na nove avanture!

Istraži svetski turnir borbi i upoznaj stare likove

Glavni fokus ovog DLC-ja je na svetskom turniru borbi, koji okuplja najbolje borilačke majstore Zemlje. Ovde ćeš imati priliku da ponovo sretneš stare prijatelje i neprijatelje, ali u potpuno novom svetlu. Upoznaj stare verzije likova koje poznaješ i voliš, dok se suočavaju sa novim izazovima i avanturama. Pored toga, očekuj da upoznaš i Pan, Goku-ovu unuku, koja će dodati novu dimenziju priči svojim prisustvom.

Proživi svakodnevne životne situacije u Dragon Ball Z svetu

Jedan od najuzbudljivijih aspekata Dragon Ball Z: Kakarot igre su sporedni zadaci koji pružaju uvid u svakodnevni život likova. U ovom DLC-ju, sporedni zadaci su još bogatiji i zanimljiviji nego ikad pre. Kroz zadatke poput A Day in the Krillin household, igrači će imati priliku da se približe likovima na način koji nisu imali prilike ranije. Ovaj zadatak otkriva duboke emocije i odnose između likova, dajući nam novi uvid u njihove živote izvan borbi.

Dragon Ball Z: Kakarot - Prvi pogled na nove avanture!

Iskusi emocije i borbe kakve nikad pre nisi video

Dok se budeš susretao sa novim likovima, očekuj i uzbudljive borbe i avanture koje će ti pružiti potpuno novo iskustvo. Ova ekspanzija obećava da ćeš doživeti sve ono što voliš kod Dragon Ball Z serije, ali na način koji će te iznenaditi i oduševiti. Uz najnoviji DLC za naslov Dragon Ball Z: Kakarot, ti ćeš se ponovo zaljubiti u Dragon Ball svet, otkrićeš nove tajne, pronaći nova prijateljstva i proći kroz neverovatne avanture. 

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.