LG™ prodaja monitora za gejmere po super cenama

9 Kom

po strani

PRODAJA LG GEJMERSKIH MONITORA / SUPER CENA

LG Electronics je južnokorejska kompanija koja pripada jednom od najvećih proizvođača potrošačke elektronike. Glavna kancelarija kompanije se nalazi u Seulu, Republika Koreja. 95 zemalja sveta ima 120 predstavništava kompanije LG Electronics. Specijalizovani su za neke proizvode gaming industrije. Njihovi proizvodi su veoma popularni kod e-sportista. Pored dugotrajnosti većinu proizvoda ovog brenda odlikuje odličan kvalitet.

Kada su u pitanju monitori - vrhunska tehnologija LG monitora omogućava vam da proširite svoje mogućnosti bilo za profesionalna rešenja, igre ili samo želite da oslobodite svoju kreativnost. Više detalja, precizne boje i širok ugao gledanja. Imate mogućnost da poboljšate ugao gledanja pomoću LG monitora koji se prilagođavaju potrebama poslovnih korisnika, gejmera, grafičkih dizajnera i ljubitelja multimedije. Otkrijte tanke monitore, žive boje i realne pokrete za optimalno iskustvo gledanja. LG je ponosan i na Ergo postolja sa naprednim fleksibilnim dizajnom. Vrhunska Ergo postolja mogu da se postave na odgovarajućoj visini, razdaljini i pod odgovarajućim uglom za udobno i održivo korisničko iskustvo.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 4999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem
+ prikaži više - prikaži manje