Šta znamo o Control 2 naslovu?

Šta znamo o Control 2 naslovu?
21. februar 2024. 17 pregleda

Šta znamo o Control 2 naslovu?

Remedy Entertainment je poznat po svojim jedinstvenim igrama poput Control-a ili Alan Wake-a. Njihov nekonvencionalni pristup uvek donosi nešto posebno, a Control iz 2019. godine bio je pravo osveženje na gaming sceni. Njegova mračna atmosfera, jeziv dizajn sveta sa telima koja lebde u vazduhu i priča koja ti se polako uvlači pod kožu bili su spoj kakav do tada nije viđen. Zato, kada je Control 2 zvanično potvrđen 2021. godine, fanovi su bili više nego uzbuđeni!

Šta znamo o Control 2 naslovu?

Kada ćemo videti Control 2?

Iako je Remedy Entertainment najavio Control 2, nažalost, nema datuma izlaska. Nakon izlaska Alan Wake 2, Remedy trenutno radi na četiri projekta. To uključuje remake-ove Max Payne 1 i 2, novu live-service igru, multiplayer spin-off Control-a, i na kraju, Control 2. S obzirom na to da su nedavno izdali narativno vođenu igru (Alan Wake 2), multiplayer projekti bi trebalo da uslede, a zatim i kompilacija Max Payne remake-ova.

Na kojim platformama će biti dostupan Control 2?

Budući da je Control 2 još daleko, fanovi se brinu hoće li biti dostupan na trenutnoj generaciji konzola. Remedy se još nije oglasio povodom toga, ali podrška za PS5 i Xbox Series konzole neće završiti pre 2030. godine s obzirom na njihovu moć. Stoga, gotovo je izvesno da će Control 2 biti dostupan na PS5, Xbox Series X/S i PC platformama. Verovatno će uslediti i verzije za PS6 i sledeću generaciju Xbox konzola nakon izlaska igre.

Šta znamo o Control 2 naslovu?

Da li će Alan Wake biti u Control 2?

Nakon zapanjujućeg kraja Alan Wake 2, fanovi se pitaju kakva budućnost čeka pisca pretvorenog u spasitelja svetova. Jedna od najvećih želja fanova je da se Alan pojavi u Control 2 naslovu. Iako se to još nije desilo, protagonistkinja Control-a, Jesse Faden, pojavljuje se na trenutak u priči Alan Wake 2 u poglavlju Ocean View Motel. Remedy je već potvrdio da su njihove franšize deo Remedy Connected Universe, pa je prelazak neizbežan. Remedy takođe ima planove za DLC za Alan Wake 2, pa bi Jesse tamo mogla da ima i veću ulogu.

Da li će Control 2 imati multiplayer?

Verovatno neće. Iako postoji mogućnost multiplayer-a u nastavku, ne verujemo da će Remedy napustiti pravljenje potpuno narativnih naslova. Ako želiš multiplayer, Remedy razvija multiplayer spin-off Control-a pod kodnim imenom Condor. Control 2 će sigurno biti jedno od najiščekivanijih izdanja u gaming svetu, a fanovi će biti na ivici svojih sedišta dok čekaju da vide šta će Remedy Entertainment doneti sa ovim nastavkom.

Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.