Razer donosi dinamičke vibracije na gejmerske stolice

Razer donosi dinamicke vibracije na gejmerske stolice
6. januar 2022. 101 pregleda

Razer donosi dinamičke vibracije na gejmerske stolice

Danamička vibracija je prisutna u igri već duže vreme, u ovom ili onom obliku. Generalno se veze uz periferiju, tj. kontrolere. Sony je najavio da ćemo uz PlayStation VR 2 slušalice osetiti vibracije i na glavi. Razer je otišao korak dalje – oni dinamičke vibracije gejmerima žele dostaviti do sedišta.

PROČITAJ VESTI O DINAMIČKIM VIBRACIJAMA NA NOVOM PLAYSTATION VR 2 UREĐAJU OVDE (LINK)

Razer Enki HyperSense Vibrirajuca Gaming Stolica Cena

Novi model gaming stolice Razer Enki nosi naziv Pro HyperSense i ima sistem sličan onome kakav se koristi u takozvanim 4D bioskopima. Stolica pruža taktilni feedback kroz vibraciju na bazi za sedenje i na naslonu za leđa. Isto se tako može automatizovano naginjati u svim smerovima.

Glavna fora je, kako kažu iz Razera, što Enki Pro HyperSense ima nativnu podršku za više od 2200 igara, filmova i pesama. To znači da je ova gaming stolica povezana sa fizičkim motorom pojedinih igara, i da kroz dinamičke vibracije simulira kretanja po određenoj vrsti terena, kao i udarce do kojih dođe tokom igranja. Takođe je moguće podesiti vibracije po volji, na primer da svaki klik mišem osetite u donjem delu leđa, ili normalno – ispod.

Razer Enki HyperSense Vibrirajuca Stolica Cena

Cena Razer Enki Pro HyperSensa za nije otkrivena, kao ni datum dolaska na tržište.

Totalna Rasprodaja Stolice Cena

POGLEDAJ PONUDU GEJMERSKIH STOLICA IZ NAŠE PONUDE OVDE (LINK)

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.