PS4 Life is Strange

Maksin Caulfield, naša junakinja, otkriva da ima sposobnost vraćanja vremena unazad. Svaki njen novi izbor izaziva domino efekat. Nakon "fleša" da oluja razara grad, Maxin uzima stvari u svoje ruke i odlučuje da promeni budućnost. Akcije igrača menjaju priču, oblikuju je , menjaju okolinu apsolutno svaki put kada se vratite unazad kroz vreme.
More Information
SKU 6900
Brend Square Enix
EAN 5021290070301
Nema na stanju
Cena: 999 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 5.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Dontnod je 2013. godine izdao fantastičnu igru "Remember Me" i susreo se sa problem da su ih izdavači odbili, optuživši ih za diskriminaciju jer je glavni junak žena.

Neobazirući se na sve izveli su još hrabriji potez, pa je i u najnovijem ostvarenju "Life is Strange" glavni protagonista opet žena! Ipak za razliku od prethodnika, ova žena nije tabadžija, već krhka 18-godišnjakinja, student fotografije u Arkadija zalivu. Maksin Caulfield, naša junakinja, otkriva da ima sposobnost vraćanja vremena unazad. Svaki njen novi izbor izaziva domino efekat. Nakon "fleša" da oluja razara grad, Maxin uzima stvari u svoje ruke i odlučuje da promeni budućnost. Akcije igrača menjaju priču, oblikuju je , menjaju okolinu apsolutno svaki put kada se vratite unazad kroz
Games 4 All! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme u Srbiji.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 6900
Brend Square Enix
EAN 5021290070301
Akcija Redovna cena
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:PS4 Life is Strange
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 999 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.