Nintendo Switch OLED Model - Zvanične Informacije

Nintendo Switch OLED Model - Zvanične Informacije
7. jul 2021. 76 pregleda

Nintendo Switch OLED Model - Zvanične Informacije

Posle više godina iščekivanja dočekali smo Nintendovu najavu za novu Switch konzolu, OLED model. Kao što i samo ime sugeriše, najveća promena jeste upravo u OLED ekranu veličine 7 inča, koji je veći i moćniji u u odnosu na prošle 6.2 i 5.5-inčne LCD ekrane. OLED ekrani su dizajnirani da daju dublju crnu boju i živopisnije boje od standardnih LCD ekrana, jer se svaki piksel kontroliše pojedinačno. 

Nintendo Switch OLED model Cena

Vredi napomenuti da, iako novi Switch ekran koristi OLED, on i dalje ima istu rezoluciju od 720p kao i prethodne verzije. Dakle, iako se boje mogu malo više pojaviti, nećete nužno primetiti finiji nivo detalja dok istražujete Hyrule ili skačete oko Carstva Pečuraka.

Switch OLED model ima širi podesivi nosač koji se proteže na celoj zadnjoj strani sistema i omogućava više uglova gledanja, što je lep korak više od malog i pomalo krhkog postolja na osnovnom modelu Switch. Tu je i ugrađeni Ethernet port za one koji žele da koriste žičani internet za najbolju moguću konekciju. Dolazi sa 64 GB ugrađene memorije za preuzimanje digitalnih igara, što je dvostruko više od 32 GB koje dobijate na Switch and Switch Lite.

Najnoviji Switch takođe dolazi u elegantnoj novoj beloj šemi boja, koja se proteže i na Joy-Con kontrolere kao i na dock. A ako vam se to ne sviđa, i dalje možete dobiti standardni crni model sa crvenim i plavim Joy-Consom. Switch OLED treba da stigne 8. oktobra 2021. godine.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.