PS4 Until Dawn - PS Hits

Rejting:
100 % of 100
More Information
SKU 22195
Brend Sony
EAN 711719442974
Nema na stanju
Cena: 2.499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 5.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Zasigurno jedan od najpodcenjenijih naslova. Ova horor igrica prati osam tipičnih tinejdžera, u njihovim pubertetskim danima, koji odlaze u snegom zavejanu vikendicu na planini...

Iako je ekipa prepuna kliševa - tu je uspešni sportista, tu je jedan "geek", štreberka, devojka lakšeg morala, jedna darkera i glavni lik kojeg sve žene žele. Ljubitelji filmova "Vrisak", "Saw", "Petak 13.", "Cabin in the Woods", svakako će voleti ovu igricu i biće pravi raj za ljubitelje ovog žanra, a i sve one kod kojih ovakvi filmovi bude nostalgiju. Zahvaljujući "butterfly" efekt sastavu, svaki igrač kreira priču koja se temelji na vlastitim odlukama. Igra vas vozi do kraja, ali se tokom igre može granati na mnogo strana. Osnovni cilj igre jeste kako preživeti noć, tj. spasiti grupu od masovnog ubice. Tokom cele priče bićete u ulozi svih 8 protagonista. Igrica će Vas verovatno u nekim delovima podsetiti na kultne Heavy Rain i Beyond Two Souls, ali sa jednom ogromnom razlikom - Until Dawn je mnogo strožiji kod Vaših odluka, tako da i najsitnija greška može dovesti do smrti jednog od saboraca, a igrica će Vas staviti pred odluke koje najradije ne biste donosili. Ono što karakteriše ove igricu jeste da svaki, ali baš svaki, karakter može poginuti u igri.
Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 22195
Brend Sony
EAN 711719442974
Akcija Redovna cena
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:PS4 Until Dawn - PS Hits
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 2.499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.