Zvučnici za kompjuter i soundbar zvučnici

rezultati 41-60 od 158

  1. Zvučnik AULA N-108 RGB
    Rejting:
    100%
    Zvučnik AULA N-108 RGB
    Cena: 1.199 RSD

    PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

po strani

Najbolji zvučnici za gejming, slušanje muzike i karaoke. Prodaja bluetooth zvučnika po povoljnim cenama.

 

Veliki izbor bluetooth (bežičnih), gaming zvučnika i soundbarova. Osetite najbolji audio sadržaj po povoljnoj ceni. Vreme je da čujete pesmu kako ona treba da zvuči, kao i da pogledate film sa osećajem da ste u bioskopu. Pretvorite sobu u kućni bioskop sa snažnim vuferima i basovima. Mali, lako prenosivi zvučnici renomiranih proizvođača su gedžet koji svi želimo. Wi-fi ili bluetooh povezivanje omogućava da vašu omiljenu pesmu pustite preko telefona ili drugih pametnih uređaja samo jednim klikom. Surround zvuk je izuzetno popularan kod gejmera, posebno ljubitelja FPS igara. Saznajte gde se protivnik tačno nalazi u svakom trenutku. 

Trust, renomirani gaming brend okrenut e-sportu, omogućava odličan zvuk kroz razne modele, a neki od najpopularnijih su: GXT 606 Javv, Trust Titan serijaGXT 698 Torro 5.1. ReDragon može da se pohvalii sjajnim soundbarovima i sobnim zvučnicima poput: Orpheus GS550Adiemus GS560 RGB. Gospodar zvuka JBL - kompanija kod koje nema greške kada je zvuk u pitanju svakako je najbolji izbor. Cena njihovih uređaja je veća od konkurencije, ali donosi istinski najbolji zvuk na tržištu. JBL Quantum serija namenjena je gejmerima i donosi prednost nad protivnikom. Kultni JBL Bluetooth portable zvučnici su najbolji za putovanju ili ljubitelje ekstremnih sportova. Kompanija Genesis ponosna je na svoju seriju Helium zvučnika, a spada u red odnosa cene/kvaliteta i garancije u ponajbolji izbor. 

Ljubitelji karaoka najčešće biraju MUSE zvučnike, koje pored kvalitetnog zvuka krasi i prelep izgled. 

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 5999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

 

+ prikaži više - prikaži manje